Bilforhandlere brum

Posted by mohammadmoin on December 10th, 2020

Velkommen til Car-zone.no

Carzone As - Få det Nye & Bruktbiler til Salgs på Norsk!

Nye biler til salgs

Bruktbiler til salgs

Norske biler til salgs

Bilforhandlere bærum

Bruktbilforhandlere på norsk

Carzone As

Velkommen til Carzone As, Vi er de beste Bilforhandlere på Norsk, Vi er har fokus på kjøp og salg av nyere biler i alle prisklasser. Kjøpe de nye og bruktbiler til salgs på Norsk. Kontakt oss - +47 462 62 609

I dag har jeg hentet ut en Porsche 911 fra Carzone. Jeg er mektig imponert over service, passion og kunnskap og kommer garantert til å kjøpe bil igjen om det passer seg der. Dette var bra saker!

Carzone ga hyggelig og profesjonell service gjennom hele kjøpsprosessen, og jeg opplevde at de var veldig opptatt av at jeg som kunde skulle være fornøyd. Helhetsinntrykket er svært godt, og over det man kan forvente

Utmerket service med rask responstid, god kjennskap til markedet og en bil som matchet forventningene. Rett og slett en ryddig og rask handel.

OM OSS

Carzone ble etablert i 2018 og har fokus på kjøp og salg av nyere biler i alle prisklasser. Vår lidenskap for bil, motor og gode kundeopplevelser er vår drivkraft.

Vi kan også avtale visning utenom arbeidstid og i helger. Har du ikke anledning til å komme til oss kan vi komme til deg.

Vårt mål er å gi deg trygg, effektiv og god service ved hver handel. Velkommen til oss

Besøk for mer informasjon: - https://www.car-zone.no

Like it? Share it!


mohammadmoin

About the Author

mohammadmoin
Joined: May 21st, 2019
Articles Posted: 180

More by this author