Blackhead remover kopen

Posted by zemesangel on December 14th, 2020

Blackhead remover kopen

Winkel blackhead remover wit & vacuum gold, porienreiniger in de Kruidvat. Kopen blackhead remover with the best price at Vivefly Healthcare

Visit Here:- https://viveflyhealthcare.com/collections/blackhead-removers/products/blackhead-remover-wit

Vivefly Healthcare Pedicure Sokken Eelt droge voet kloven Foothealer
Viveflyhealthcare

Normale prijs€20,99

Inclusief belasting. Verzendkosten worden berekend bij het afrekenen.

Heb je last van droge en gebarsten voeten met eelt? Wil jij heerlijk zachte en gladde voeten? Gebruik deze voetmaskers en je zult versteld staan. Deze pedicure sokken zijn effectief in het verwijderen van ruwe en dode huid en geven je binnen 1-2 weken babyzachte voeten!
De maskers bevatten botanische extracten die veilig zijn voor zowel mannen als vrouwen. Gebruik eerst de Exfoliating Foot Peel Mask voor het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de celvernieuwing. Na een week kun je de Whitening and Moisturizing Foot Peel Mask gebruiken om je voeten intens te hydrateren. Zo is het zeer eenvoudig om mooi uitziende voeten te krijgen!

Eenvoudig in gebruik
1. Was en droog je voeten.
2. Haal de Exfoliating Foot Peel Mask uit de verpakking en knip de plastic sokken langs de stippellijn.
3. Stop je voeten in de maskers en trek ze dicht. Je kunt je eigen sokken over de plastic sokken dragen voor een goede verdeling van de gel.
4. Draag de sokken voor ongeveer 60 minuten.
5. Verwijder het masker na de aangegeven tijd en spoel je voeten met water na.
6. Na 3-4 dagen zullen dode huidcellen en eelt vanzelf afschilferen. Dit proces duurt ongeveer 7 dagen. Je kunt het proces versnellen door je voeten elke dag een paar minuten in warm water te weken.
7. Na een week kun je de Whitening and Moisturizing Foot Peel Mask gebruiken voor zachte voeten die gezien mogen worden.

Advies: Niet geschikt voor mensen met een gevoelige huid, wonden, huidaandoeningen, zwangere vrouwen en mensen met diabetes. Houdt uit de buurt van kinderen. Voor eenmalig gebruik.

Contact us:-

Phone:-+31620448854
Email:- info@vivefly.nl
Add:- Van Gijnstraat 22 2288GB Rijswijk

Like it? Share it!


zemesangel

About the Author

zemesangel
Joined: October 15th, 2018
Articles Posted: 511

More by this author