De ce le place oamenilor să vizioneze fluxuri de persoane care joacă jocuri vide

Posted by FilipConstantin on January 18th, 2021

În fiecare zi, mii de telespectatori urmăresc fluxurile live ale jucătorilor și devin participanți activi discutând despre jocuri, dificultățile lor și chiar vorbind despre lucruri noi, cum ar fi jocurile de poker cala aparate. Cu câteva zile în urmă, finala turneului League of Legends a fost urmărită de aproape 32 de milioane de oameni. Acest lucru ridică o întrebare foarte firească de ce oamenii îi privesc pur și simplu pe alții jucând jocurile. Ce bucurie obțin în această activitate? Aici, prin intermediul acestui articol, vom discuta despre diferitele aspecte ale acestei întrebări și vom vedea cum vă poate ajuta vizionarea fluxurilor să câștigați încredere atunci când jucați un titlu multiplayer popular sau orice joc de rotire gratuită.
Lumea curioasă a fluxurilor de jocuri
În comparație cu celelalte forme de media pe internet, jocurile video în flux pot fi numite un fenomen relativ nou. Nu a câștigat importanță odată cu sosirea internetului, deoarece este un serviciu foarte mare de date. Streamingul de jocuri live a devenit o modă numai atunci când conexiunea la internet accesibilă de mare viteză a devenit obișnuită. Dar, de atunci, urmărirea celorlalți jucând și redarea propriului joc a devenit o senzație foarte populară pe internet. Recent, un popular site de streaming numit Twitch a strâns un miliard de fonduri. Acest site oferă o platformă pentru jucători pentru a-și transmite jocul în flux. De fapt, acest site se ridică acum la aproape 2% din traficul de internet de mare viteză din SUA.
De la Pew Die Pie la Carryminati, comunitatea celor care difuzează jocuri și a celor care vizionează astfel de videoclipuri a parcurs un drum lung. Acest lucru se datorează faptului că oamenii tind să se bucure de euforia asociată jocurilor și doresc cu siguranță să facă parte din această activitate. Iată principalele motive din spatele acestei culturi în creștere.
Ajutându-i să treacă un nivel
Jucătorii profesioniști își transmit adesea sesiunile de antrenament. Acest lucru îi ajută pe adepții lor să traverseze anumite niveluri sau locații dificile, la care ei înșiși sunt blocați. Jucătorii își redau deseori jocul împreună cu un comentariu sec care explică privitorului care a fost procesul lor de gândire. Acest lucru îi pregătește pe spectatori să își abordeze propriul nivel într-un mod similar.
Învățarea unor trucuri noi
Este o chestiune de fapt că jucătorii profesioniști nu joacă un joc într-un mod similar cu ceilalți amatori. Au un anumit grad de competență și un mod subtil de a face lucrurile. O mișcare aici și un pumn acolo pot face diferența în jocurile multiplayer. Manierismul lor de a face față situațiilor dintr-un joc îi atrage pe spectatori. Nu numai că se bucură de „demonstrația în direct” a abilităților, ci și o învață singuri.
Angajament comunitar
Comunitatea jocurilor este, foarte des, o comunitate strânsă, în care participanții împărtășesc gândirea, filozofia și văd lumea în aceeași lumină. Ei adoră aceleași personaje și preferă același tip de muzică. Fluxul live de jocuri acționează ca o platformă convergentă uimitoare în care își văd problemele rezolvate într-o manieră profesională. Ei ajung să discute, să discute și să critice tehnica cuiva. Astfel, sentimentul implicării comunității acționează cu siguranță ca un factor comun de unire pentru spectatori.

Like it? Share it!


FilipConstantin

About the Author

FilipConstantin
Joined: January 18th, 2021
Articles Posted: 1