Welke ski past het beste bij u?

Posted by snowpackplus on September 10th, 2014

Het is zover, u heeft uw skivakantie geboekt en het enige wat nog ontbreekt is het vinden van de juiste ski’s. In een sportwinkel worden zoveel ski’s aangeboden dat een keuze niet makkelijk maakt. Het huren van skimateriaal is prettig, geen gesleep en het nieuwste skimateriaal wordt aangeboden.

Voordat je boekt informeer je naar de verschillende merken en modellen van skimateriaal. Een beetje online onderzoek zal u helpen begrijpen dat er ski’s zijn in verschillende lengtes, breedtes en dat u veel kunt besparen. Deze specificaties spelen een belangrijke rol om awiaal te kunnen genieten van de sport. Kies een verkeerde lengte en je zult moeite hebben om je ski's te beheersen.

De vorm en lengte van de ski’s is erg belangrijk. Vorm en lengte is van belang voor de juiste besturing van de ski’s, het maken van bochten op de skipistes.. Het is belangrijk om de ski’s te huren bij de wintersportspecialist en skispecialist, de juiste skiwinkel in het dorp waar u uw vakantie gaat doorbrengen.

Lengte is ook zeer belangrijk omdat het bepaalt hoe snel en stabiel u zich verplaatst bij hogere snelheden. Ski's die korter zijn, zijn meestal minder stabiel in de bochten bij een hogere snelheid en dat is waarom ze worden aanbevolen voor beginners die minder snel skiën en zich op minder steile pistes bewegen. Langere ski’s draaien minder snel maar ze zijn zeer stabiel.

Het merk van de ski’s speelt een belangrijke rol, informeer zo uitgebreid mogelijk naar diverse skimerken en de kenmerken. De meeste bieden diverse modellen en lengtes aan, ski’s voor beginners, gemiddelde skiërs en gevorderden, de vaardigheid van de gebruiker en het terrein waarop ze worden gebruikt zijn erg belangrijk. Zo zijn de meest voorkomende vormen van ski’s vandaag : beginners 'ski's, freeride ski's, poeder ski's en race-ski's.

Als je nog nooit eerder hebt geskied dan is uw beste optie om de beginner skiuitrusting of snowboard te huren. Beginner ski's zijn licht, zacht en makkelijker te manoeuvreren in vergelijking met meer geavanceerde ski's. Zij komen ook in kortere lengtes die het gemakkelijker maken voor de gebruiker om te draaien en stoppen. Aan de andere kant, als u vaker op de ski’s heeft gestaan dan is het een uitdaging om free ride ski’s te nemen

Like it? Share it!


snowpackplus

About the Author

snowpackplus
Joined: July 17th, 2014
Articles Posted: 38

More by this author