Yeppp veiling

Posted by jemslee1 on September 15th, 2014

Yeppp.nl is de populairste veiling site met de beste erotische producten van Nederland en België. Ons team specialisten stellen dagelijks een zo breed mogelijk aanbod samen met de meest populaire producten van dit moment.

We proberen het voor jou zo leuk en plezierig mogelijk te maken om via een spannende en voordelige manier aan topproducten te komen!

Wij vinden plezier, eerlijkheid, betrouwbaarheid en originaliteit het allerbelangrijkste. Daardoor stellen wij ontzettend hoge eisen aan de dienstverleningen naar onze gebruikers toe.

Het idee

Begin 2014 is het idee Yeppp.nl ontstaan met de intentie om het anders te doen dan bestaande en nieuwe veiling websites. Yeppp.nl had de wil om aan de behoefte van een actief publiek te voldoen dat op zoek is naar betaalbare erotische producten.

Yeppp.nl moest een interactief veiling platform worden waar bezoekers de spanning van het bieden en de voldoening van het winnen van een veiling kunnen ervaren. Met de lancering van de nieuwe website in april 2013 hebben wij ons platform vergroot. De bijbehorende visie van Yeppp.nlis om meer merkbekendheid te krijgen.

Uniek

Yeppp.nl is een unieke combinatie op het gebied van veiling en deal sites in Nederland en België, omdat wij een mix van deze twee zijn!

Behalve dat het erg spannend is om mee te doen aan de veiling is het ook een unieke mogelijkheid om goedkoop erotische producten te bemachtigen.

Alle producten zijn nieuw en rechtstreeks vanaf de fabrikant.

Door onze grote inkoop voor de veiling kunnen we deze veiling mogelijk maken.

De prijs bepaalt uzelf !!!!!

Like it? Share it!


jemslee1

About the Author

jemslee1
Joined: August 14th, 2014
Articles Posted: 17

More by this author