Trendyauction veiling

Posted by jemslee1 on September 15th, 2014

Bied mee op de leukste vrijetijdsactiviteiten en producten!

Trendyauction.net selecteert de producten en aanbiedingen voor een zo goedkoop mogelijke prijs en een zo hoog mogelijke kwaliteit. Elke dag staan er tientallen aanbiedingen online waar u uit kunt kiezen. Het enige wat u hoeft te doen is een account aanmaken, inloggen en u kunt bieden op de door uw gewenste veiling vanaf €1-. De bieder die aan het einde van de veiling het hoogste bod uitbrengt, wint de aanbieding.

Het idee

Begin 2011 is het idee Trendyauction.net ontstaan met de intentie om het anders te doen dan bestaande en nieuwe veiling websites. Trendyauction.net had de wil om aan de behoefte van een actief publiek te voldoen dat op zoek is naar betaalbare producten.

Trendyauction.net moest een interactief veiling platform worden waar bezoekers de spanning van het bieden en de voldoening van het winnen van een veiling kunnen ervaren. Met de lancering van de nieuwe website in april 2013 hebben wij ons platform vergroot. De missie van Trendyauction.net is om de nummer één veiling site in Nederland te zijn, zich richtend op het aanbieden van producten aan een modern en actief publiek. De bijbehorende visie van Trendyauction.net is om meer merkbekendheid te krijgen. Het is de bedoeling dat het merk nog groter wordt en boven zijn concurrenten uit stijgt.

Uniek

Het onderscheidend vermogen van Trendyauction.net is het unieke assortiment en het dagelijks aanbieden van een nieuwe veiling. Een ideale combinatie voor mensen met verschillende behoeften en interesses!

Elke dag bieden wij een selectie aan van producten, gadgets. Trendyauction.net is een unieke combinatie op het gebied van veiling en deal sites in Nederland en België, omdat wij een mix van deze twee zijn!

Like it? Share it!


jemslee1

About the Author

jemslee1
Joined: August 14th, 2014
Articles Posted: 17

More by this author