Welkom bij Yeppp.nl

Posted by jemslee1 on September 17th, 2014

Hier biedt u mee op de mooiste erotische producten van dit moment. Wilt u ook kans maken op zo'n fantastisch product? Het enige wat u hier voor hoeft te doen is uzelf aanmelden en u kunt gelijk meebieden op de online veiling.

Waarom is mee doen nou zo leuk?

Wij laten je namelijk op het puntje van je stoel zitten zodat je helemaal op gaat in de spanning en sensatie van het winnen van een online veiling! Win je niet? Geen probleem, dan kun je het product kopen met korting. Elk bod geeft een bepaalde korting en staat gelijk aan de koopwaarde. Zo win je dus altijd en zijn er geen verliezers bij Yeppp.nl. Bied dus nu mee op de leukste online veiling site van Nederland en Belgie en win die producten!

Hoe werkt de website?

Om aan een online veiling op Yeppp.nl mee te doen, is registreren noodzakelijk. Voorzien van een account kun jij met alle productenveilingen meebieden en niet geheel onbelangrijk: hebben wij jouw gegevens zodat het product bij winst zo snel mogelijk naar jou kan worden verzonden! Ben je geregistreerd? Dan kan het bieden beginnen! De meest recente online veilingen staan op de homepage weergeven. Daarbij zijn alle producten in verschillende thema's opgedeeld, ieder voorzien van een eigen pagina.

Als jij je oog eenmaal hebt laten vallen op één van de producten, kan het bieden losbarsten. Je kunt het bod telkens met 1 meerdere euro's verhogen. Een online veiling bij Yeppp.nl is leuk en spannend. Je wordt uitgedaagd een eigen tactiek te creëren om zo de mooiste producten voor een kleine prijs te winnen. Net als bij een echte veiling krijgen alle bieders de mogelijkheid om een tegenbod te doen. Dit is dan ook de reden dat de online veiling met 30 seconden verlengt als er in de laatste 2 minuten van de veiling nog een bod wordt gedaan. 'Eenmaal, andermaal…verkocht!!!' Succes!

Like it? Share it!


jemslee1

About the Author

jemslee1
Joined: August 14th, 2014
Articles Posted: 17

More by this author