Dartpilar vik

Posted by aaronruslee on January 28th, 2021

Dartpilar vik - Om du vill köpa Dartpilar, Dartpilar Vikt och Dartpilar för Nybörjare besök gärna på Dartbutik.se. Vi är den bästa dartbutiken i Sverige.


Click here:- https://dartbutik.se/dartpilar/


DARTBUTIK
DARTBUTIK.SE är stolt partner till två utav dart-världens mest kända varumärken – WINMAU och REDDRAGON. Dartbutik drivs utav dart-intresserad personal där fokus ligger på att göra en butik som passar både nybörjare som proffs. Vi är engagerad personal med snabba svarstider så tveka inte att ringa eller mejla om ni har minsta lilla fråga.

KÖP OCH LEVERANSVILLKOR

Betalningsalternativ

Faktura
Privatpersoner/företag genom Klarna (generellt sett 14 dagar netto).
Kommuner (30 dagar netto).
Företag (15 dagar netto efter sedvanlig kreditprövning).

Kortbetalningar
Vi accepterar betal- och kreditkort från Visa, MasterCard och American Express. Ingen extra kortavgift tillkommer. Våra kreditkortsbetalningar hanteras av våra betalningspartner Klarna.

Direktbetalning via internetbank
För närvarande erbjuder vi dig direktbetalning genom internetbank via vår partner Klarna.

Konto
Med Klarnas konto samlas dina köp under en månad på en faktura som kommer i slutet av följande månad.

Leveranssätt
Leveranser i Sverige görs i första hand i samarbete med Postnord och DHL. Andra leveranssätt kan komma att användas beroende på volym och leveransadress.
Leveranstid

RETUR OCH BYTE

ÅNGERRÄTT OCH BYTE AV VARA
Från det att du mottagit din order gäller din ångerrätt i 14 dagar. Du har rätt att returnera enstaka varor eller hela ordern om du inte skulle vara nöjd. Tänk på att varan eller ordern inklusive dess originalförpackning skall skickas tillbaka till oss i säljbart skick. Det är du som kund som står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt. Notera också att du som kund har det ekonomiska ansvaret för att returen kommer fram till oss.

Like it? Share it!


aaronruslee

About the Author

aaronruslee
Joined: March 13th, 2018
Articles Posted: 330

More by this author