How To Get Started plannen van uw bruiloft

Posted by Caroline on December 3rd, 2014

Hij is eindelijk dook de vraag. Je bent nu bezig en een huwelijksdatum ... heeft ingesteld. "Wat nu?", Vraag je jezelf af.

Je hebt de nieuwste bruids tijdschriften van uw lokale supermarkt gekocht en er zijn pagina's en pagina's van foto's van prachtige bruidsjurken, ringen en artikelen over bruiloften. Sommigen geven je een kort idee van wat je moet doen om uw bruiloft te plannen, maar je bent nog steeds niet weet hoe u het proces te beginnen.

(img: bruidsjurken )
De sleutel is om te beginnen met het organiseren en vroeger dan later van plan.

U moet eerst een systeem om alle details te houden op een plaats te creëren. U kunt ervoor kiezen om een bindmiddel te gebruiken met een tabblad voor elke categorie die u gaat gebruiken. Voorbeelden van categorieën zijn: Essential Trouwbedankjes, Bakkerij, Ceremonie, Catering, Bloemist, Muziek, Receptie, Fotografie, Transport. Een accordeon bestand andere keuze, met dezelfde tabs categorie. Je zult in staat zijn om elke categorie in een oogopslag zien.

Welk systeem je ook kiest, het gebruiken om bij te houden van alle ontvangsten, foto's, brochures, visitekaartjes enz. Die is gerelateerd aan elke categorie te houden.

Vind een "bruiloft dienstregeling" lay-out. Dit tijdschema zal een lijst met to-do's voor het gehele maanden / jaar voor de grote dag op te nemen. Sommige van de eerste dingen op deze tijdlijn kan zijn: Consulting met verloofde en ouders om de begroting en financiële steun te beslissen. Een ander kan worden bepalen van het aantal gasten uit te nodigen om uw grote dag (altijd afhankelijk van budget $$ beschikbaar), beslissen welk type van de bruiloft - formeel of informeel of zelfs interviewen bruiloft coördinatoren. Dit tijdschema is een vuistregel gehanteerd. U kunt opnieuw op uw computer om uw bruiloft en de tijd lijn past.

Zodra je een idee hebt van alle bij het plannen van een bruiloft en alle geheiligde tijd je zal moeten besteden details, kunt u beginnen met het werven van hulp van familie en vrienden. Taken delegeren om u te helpen afvinken alle to-do's op uw lijst en tegen de tijd dat je het weet, het is trouwdag. Als het gaat om uw huwelijksceremonie of receptie decoreren. . . Kleur Is Back Witte bruiloften niet meer? Dit jaar zal de "Year Of Color" volgens vele bruiloft middelen. De trend lijkt te zijn dat meer paren van plan bruiloften toevoegt pit aan het uiterlijk van hun bruiloft en receptie met vet, gedurfde kleuren, patronen, bloemstukken, exotische gebak, bruiloft gunst ideeën en nog veel meer.

Het blijkt dat de wens om "wow" gasten is een belangrijk doel van vele bruid en bruidegom. Met bruiloft budgetten worden gegooid uit het raam, zijn deze nieuwe high-end bruiloften in snel tempo een bruiloft fashion statement.

Bruiloften niet hoeft te kosten een fortuin mooi en modieus te zijn. Met een zorgvuldige budgettering, prioritering, en misschien wel de hulp van een adviseur, kunt u een van deze nieuwe high fashion bruiloften. De beroemdheid bruiloft is echt wat deze elke dag koppels streven om te concurreren met. De media bombarderen ons met zo en sos bruiloft, en alle details van hoe duur, en het uitwerken van de bruiloft was. Het is geen wonder dat koppels de behoefte voelen om "bij te houden met de Jones" bij wijze van spreken. Voel je niet slecht als dit u, zijn er trots op dat je de mogelijkheid om je eigen gevoel van unieke stijl weer te geven.

Manieren om Creëer kleur voor uw bruiloft!

1. Gebruik een kleurrijke tafelloper tot jazz-up van uw gast (zie tabellen misschien al bedekt met gehuurde witte tafelkleden) Als je niet kan veroorloven een tafelloper voor elke gast tafel, probeer dit te doen voor elke andere gasten tafel in een patroon mode. Dit zal zinvol indien het wordt gedaan in het patroon.

2. Maak het meeste geld besparen groen voor een deel van uw centerpieces. Voeg een scheutje gewaagde kleur met een paar felgekleurde margrieten hier en daar. Een paar zal gaan langs manier. Als je niet bloemen kunt veroorloven voor elke gast tafel, overweeg dan het elke andere gasten tafel aanpak, terwijl nog steeds met behulp van wat groen alleen op de gast tafels zonder bloemen.

3. Als de bloemen zijn niet een groot deel van uw budget, overweeg dan het elke andere tafel bovengenoemde aanpak, of overwegen de aankoop van gewone klei bloempotten bij een plaatselijke winkel. Vervolgens, de aankoop een aantal felgekleurde spuitverf (misschien 2 of 3 verschillende kleuren) en spuitlak de bloempotten individueel met een van de kleuren. Misschien dat sommige van hen bijvoorbeeld met gele verf, een aantal van hen met de heldere groene verf, en sommige met oranje. Als de verf droog is, spelen met de potten door ze te vullen met verschillende kleurrijke materialen om te zien wat je kunt komen met dat zal wat pit toe te voegen aan uw gasten tafels met de potten als uw middelpunt. Dingen om te overwegen het vullen van deze potten met zijn: ongeschilde sinaasappelen, citroenen, grapefruits, zelfs bananen. Dit zal ook blijken te centerpieces die grote ruiken zijn, en uw gasten kunnen bereiken, pak een stuk, Peel en eet het!

4. Gebruik behang om kleur en patroon toe te voegen. Misschien kun je kijken naar uw lokale behang winkel, of home decor op te slaan, en te vragen of ze hebben behang grenzen op ontruiming. Zo niet, kijk toch. Manieren om behang te gebruiken om pit toe te voegen! In plaats van een tafelloper, gebruik dan een lange strook van kleurrijke, patroon muur papier, of een muur papier grens te draperen over de tafel doek over uw gast tafels. Hoe zit het met het eiland loper voor de huwelijksceremonie? Wie heeft wit? Gebruik een 3 tot 4 m. Brede strook van uw favoriete behang gemeten om de volledige lengte van de ceremonie eiland te bereiken. Dit is een geweldig alternatief voor bloemblaadjes die niet op hun plaats blijven. Uw gasten niet zullen vergeten deze!

5. stoelbekleding altijd toe te voegen een vleugje klasse, en vaak zijn er in vele kleuren met Bowes om ze te accentueren. Neem contact op met uw lokale bruiloft adviseur over wat er beschikbaar is.

6. Wikkel dingen in het kleurrijke doek lint of tule. Lint en tule kan veel kleur toe te voegen, kunnen ze ook verbergen lelijk. Als er iets is wat je niet wilt dat de gasten om te zien, of wil je gewoon Jazz It Up, dan wrap it up!

Dit zijn slechts een paar van de vele manieren om prachtige, vrolijke kleur toe te voegen aan uw speciale trouwdag. De trend van dit jaar, is de kleur. Dus, wees niet bang voor gedurfde kleuren en patronen. Kies een lijst van complementaire kleuren, en stok met hen voor uw thema.

meer informatie: http://nl.jennyjoseph.com/Bruidsjurken-c2/
Also See: Van Uw, Van De, Toe Te, Te Voegen, Zijn, Voor, Van
Link To Directory
Top Searches - Trending Searches - New Articles - Top Articles - Trending Articles - Featured Articles - Top Members

Copyright 2019 Uberant.com
518,217 total articles and counting.