spel som tjejer ?lskar - mode spel

Posted by dressalfron on January 13th, 2015

Jag slår vad om att varje gång ditt barn är att ha vänner för sleepover du undrar hur man håller dem hyste? Lyckligtvis finns det några saker som du kan göra om det, liksom klä upp spel.

- En idé för flickan mode spel är att spela Barbie mode spel. Dessa spel är massor av kul för yngre tjejer som gillar att spela med Barbies fortfarande. Du kan få ett par bitar av olikfärgade material, har flickorna skissera, och designa sina egna kläder för Barbie.

Genom att skapa den mångfald av häftiga animationer, vacker konst och engagerande låtar med problemet att utveckla den bästa modeblandningen, kommer ditt barn troligen vara redo att utföra mycket mer än att bara utforska sina egna möjligheter, hon kunde möjligen särskilt väl anamma idén att detta är ett yrke väg som hon tänker på. Med så många dressing spel som erbjuds tillgängliga är det okomplicerat att se hur detta kan ske.
Till exempel har många docka spel är mer än att bara klä upp en online docka. Det finns tomter och problem som berörs, oavsett om du skapar utmärkta vigseln klänning, designa kläder för att få ett mode tydligt visa, eller utveckla dräkt för tillbaka till college. Förstå långt mer nuförtiden om hur Barbie spel kan låta din unge reda genom försök.
- Om de är mycket unga, se till att du är den som med hjälp av en sax och ta hand om de farliga delarna av spelet. Inget barn ska ha en sax och det är bara en olycka som väntar på att hända.
- En annan Barbie fashion spelet är att klä varje docka i en topp eller botten och sedan har varje barn välja vad plagg och vilka tillbehör som de tror skulle fungera bäst med den där blicken. Det tvingar dem att tänka snabbt och komma med snygga idéer på plats.
- Det här är det perfekta spelet för alla unga tjejer som funderar på att arbeta mot en karriär i modevärlden.

Läs mer:amormoda.se

Like it? Share it!


dressalfron

About the Author

dressalfron
Joined: February 14th, 2014
Articles Posted: 61

More by this author