Laat een explanimation maken

Posted by rickpetko9179 on March 3rd, 2015

Een video vertelt meer dan duizend woorden, zegt men wel eens. Wil jij in minder dan twee minuten aan potentiële klanten duidelijk maken wie je bent en wat je te bieden hebt? Laat dan een explanimation maken bij Animotus.

Een explanimation is de beste manier om je producten of diensten onder de aandacht te brengen. Het is effectief, creatief en duidelijk. In een minuutje of twee weet de kijker precies wie je bent en wat je te bieden hebt. Hij hoeft geen lange tekst door te spitten of een afspraak met je te plannen, en jij hoeft niet te investeren in cameramensen, acteurs en dure apparatuur. Bovendien zitten er geen grenzen aan de mogelijkheden bij een explanimation, alles kan.

Het geheim van een succesvolle explanimation zit hem niet alleen in het design en de animatie, maar vooral in het scenario. Een goed scenario bevat een grappige of spannende introductie, simpele teksten en een heldere voice-over om de aandacht van je doelgroep te winnen.

Om te beginnen moet je je afvragen wat je met je explanimation wilt gaan vertellen. Welk probleem kun je met jouw product of dienst oplossen? Welke oplossing biedt jouw product of dienst? Wat levert het de kijker voor voordeel op als hij jouw product of dienst gebruikt? Die boodschap moet luid en duidelijk overkomen. Als je eenmaal de aandacht van de kijker te pakken hebt, ga je die boodschap verder toelichten.

Zo’n scenario maken we samen met jou. Kies je voor een explanimation bij Animotus, dan komen we persoonlijk bij jouw bedrijf op bezoek om te sparren over de inhoud van jouw video. We stellen een script op van 150 tot 200 woorden, je kiest een stijl die bij jouw bedrijf past en we gaan aan de slag met een storyboard, waarop de eerste beelden geschetst worden.

De audio is natuurlijk ook belangrijk. Wij bieden je een uitgebreide selectie van professionele voice-overs, van hoge vrouwenstemmen tot lage mannenstemmen, er is veel mogelijk. In een geluidsdichte studio met high-end audioapparatuur wordt het geluid voor jouw video vastgelegd. Ook zorgen we voor een gepaste achtergrondmuziek die professioneel klinkt en de juiste sfeer creëert.

Als je een succesvolle explanimation in je bezit hebt, is het belangrijk dat deze bij zoveel mogelijk mensen terecht komt. Wij helpen je om je video op zoveel mogelijk platforms zichtbaar te maken. Je kunt je video publiceren op kanalen zoals Youtube, Vimeo, Metacafe of Dailymotion. Vervolgens deel je de animatie video op je eigen website of blog en op social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Als de explanimation alle elementen in zich heeft – een goed verhaal, een heldere voice-over, een dosis humor en een duidelijke boodschap – dan zullen de kijkers hem enthousiast delen in hun netwerk en is het een kwestie van tijd voordat de eerste enthousiaste klant aan de telefoon hangt.

Wil je ook een explanimation laten maken over jouw bedrijf? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we laten je graag zien wat mogelijk is bij Animotus.

Link To Directory
Top Searches - Trending Searches - New Articles - Top Articles - Trending Articles - Featured Articles - Top Members

Copyright 2020 Uberant.com
739,973 total articles and counting.