ATT UTNYTTJA BR?LLOP MATRESTER

Posted by partler on March 19th, 2015

I ett försök att skapa en unik händelse som är ihågkommen av alla närvarande, kommer attmånga par erkänna att gå en smula överbord med deras bröllop. Från Ultra stretchlimousiner till bachelor/svensexa i Las Vegas till kurs efter kurs av mat och dryck ärnågra bröllop en lektion i överskott. När partiet har omständligt ner, kan medvetet par se till att få några av överdrifter av bröllopet åter ämnat för god användning. Och sombörjar med maten.Många bröllop catering, överskatta i ett försök att säkerställa att ingengäst går utan sin beskärda del av mat, grovt mängden mat som behövs för mottagning.Innebär det att många förrätter och huvudrätter överblivna, har alla som par betalat för.Det finns ett antal sätt att mat kan sparas och ges till andra. Skapa stilrena ta-hem-paket. Människor har blivit mycket mindre främmande för att ta hem mat som de inte kanavsluta från restauranger.

Portionsstorlekar fortsätter att växa, är ta en del hem till njuta av senare bådeprismedvetna och en sund idé. Ett bröllop kan vara en formell händelse, bör inte dethindra gästerna från känna bekväm tog hem alla matrester, särskilt om de gillar maten. Gestadens mottagning med dekorativa gå lådor eller behållare som kan användas för attförpacka livsmedel gäster vill ta med dem hem. Liten, hanteras papper eller tyg tote påsarkommer att göra resterna som mycket mer portable.* donera leftover mat. Grannskapet matbanker kan vara villig att acceptera mat donationer från ditt bröllop. Även om mångabehandlar endast nonperishable mat, kommer att några plocka upp båda. Du kan få inom vissaorganisationer ta reda som är specialiserade på vilken del av mat samling innan bröllopet.Utfodringen USA (feedingamerica.org) har en omfattande lista med mat banker och mat-rescueprogram tillgängliga online. Vissa organisationer kan plocka upp mat och leverera den inomsamma dag till ett soppkök.

Om du inte hittar en organisation för att hjälpa, kan du faktiskt kunna donera din mattill djur. Några gårdar och fritids jordbrukare kommer att mata grisar leftover mat. Dettaär ett sätt att säkerställa mat inte kommer gå till waste.* hjälp minska avfallet. Du kantala med din bröllop catering om skära ner på mängden mat utan att göra det öppet märkbartill gäster. Första, överväga en sittande middag där delar mäts noggrant snarare än buffédär beloppen beräknas. Också, ta bort extra kurser som dessert eller frukost barer kanlängre hålla ned mängden extra mat samt kostnaden. Ta med den hem. Om du inte kommer attresa till din smekmånad direkt efter bröllopsfesten, du kan ha catering personalenpaketera maten och du kan komma med den hem.

Hålla frysen Tom och sätta maten inne. När du återvänder från din smekmånad kommer du hargott om middagar redan färdiga så du kan njuta av livet som nygifta. Annars kan du bjuda in vänner över att se smekmånad foton och servera maten som förfriskningar. * Återvinnblommor. Mat kanske inte är det enda objektet överblivna i slutet av natten. Gäster sominte har tagit hem gynnar eller centerpieces lämnar bakom många vackra objekt som normaltskulle hamna i papperskorgen. Blommor och presenter kan doneras till ett sjukhus elleräldreboende att lysa upp atmosfären. Var noga med att hålla några gynnar tillgänglig förpersoner som skickar presenter med posten eftersom de inte kunde delta i festligheterna.
Attractive Balklänning Scalloped-Edge Halsringning Embroidery Chapel Train Organza Brudklänning

Like it? Share it!


partler

About the Author

partler
Joined: January 6th, 2015
Articles Posted: 17

More by this author