10 Principii de psihologie pe care le poți folosi pentru a-ți Ómbunătăți relații

Posted by Kimble on March 19th, 2021

Trucuri pentru condimentarea vietii de cuplu

Indiferent daca probleme este mare sau mic, exista multe lucruri pe care le puteti face pentru a obtine viata ta sexuala inapoi pe curs. legata de sex sanatate functioneaza impreuna cu general psihologic, fizic, si, de asemenea, emotional wellness. Comunicarea cu insotitorul, mentinerea un sanatos si echilibrat mod de viata, folosindu-va insusi din unele din numeroasele excelente auto-ajutorare materiale de pe piata, precum si doar sa te distrezi te poate ajuta sa faci vreme momente dificile

Placere o satisfactie viata sexuala

Sex. Cuvantul poate evoca un caleidoscop de emotii. De la dragoste, exaltare, si tandrete pana la dorind, anxietate, si nemultumire - raspunsurile sunt la fel de variate ca si experientele sexuale. Ce este chiar mai mult, multi oameni vor vor da peste toate aceste emotii si, multe altele unui sex viata mai multe decenii.

Totusi ce este sexul, de fapt?

Pe un grad, sexul este pur si simplu un suplimentar hormonal determinat de fizic functie proiectat pentru a continuati speciile. Evident, acel ingust vedere ia prea usor complexitatea omului sexual raspuns. Impreuna cu fortele biochimice forte la birou, experientele tale precum si ipoteze ajutor modeleaza sexualitatea ta. Intelegerea dvs. fata de dvs. insusi ca fiinta sexuala, gandurile despre ceea ce compune o placuta sexuala conexiune, si, parteneriat cu partenerul sunt esentiala luati in considerare capacitatea dvs. de a crea precum si pastra o satisfactie viata sexuala.

Vorbind cu companion

Numeroase perechi gasiti este greu sa discutati sex si sub cel mai bun dintre conditii. Cand legat de sex probleme au loc, sentimente de durere, mila, simt de vinovatie, si, de asemenea, resentiment poate opri discutie in intregime. Datorita faptului ca bun comunicare este o piatra de temelie a sanatos si echilibrat conexiune, dezvoltarea un dialog este primul pas nu doar la mult mai buna sex viata, inca la fel la o mai buna psihologica. Aici sunt cateva indicatii pentru abordarea acestui sensibil subiect.

Descoperiti ora corecta pentru a vorbi. Exista doua tipuri de legate de sex discutii: cele pe care le aveti in camera si pe care le ai in alta parte. Este perfect adecvat sa spui companion ceea ce simte cu adevarat grozav in mijlocul relatii sexuale, dar este ideal sa astepti pana ramaneti in mai mult neutru pregatirea pentru discuta mai mare ingrijorari, cum ar fi nepotrivit libido sau climax dificultati.

Evitati trantiti. Canapea indicii in termeni favorabili, de exemplu, „Imi place intr-adevar imi place cand ma atingi de par usor in acest fel, „mai degraba decat concentrandu-se pe cele negative. Apropie-te de legata de sex problema ca o problema care trebuie adresata impreuna spre deosebire de un exercitiu in atribuire vina.

Ai inceredere pe companionul tau referitor ajustari in corpul tau. Daca bliturile Află mai multe fierbinti va mentin ridicati-va seara sau menopauza v-a facut de fapt canalul vaginal uscat, vorbeste cu insotitor referitor la aceste puncte. Este mult mai bine ca el recunoaste ceea ce cu adevarat are loc spre deosebire de traduce aceste ajustari fizice ca lipsa de interes. In mod similar, daca esti un barbat si tu nu mai obtii o erectie doar din gandul de sex, arata-ti partener exact cum sa stimuleze pe tine spre deosebire de lasa-o crede ca nu este atragatoare suficient pentru a trezi te mai.

Fii veridic. s-ar putea crezi ca protejezi sentimentele tau senzatii prin falsificare un punct culminant, totusi in realitate sunteti incepand in jos o panta alunecoasa. La fel de testare pe cat este de a vorbi despre orice fel de sexual probleme, problema nivel creste cand ingrijorare este ascunsa sub ani de minciuni, durere, si, de asemenea, resentiment.

Utilizarea auto-ajutorului strategii

Tratarea legat de sex probleme este mai putin complicat acum decat vreodata. Revolutionare medicamente precum si expert sex terapeuti exista daca aveti nevoie. Cu toate acestea puteti s-ar putea aveti capacitatea de a remediati minor legat de sex probleme facand cateva modificari in dragoste design. Aici sunt cateva puncte pe care le puteti incerca in casa.

Ilumineaza pe cont propriu. ea sau el doreasca atins. Acest lucru va va va va oferi o mult mai buna senzatie de cat de mult stres, de la bland catre firma, trebuie folositi.

Incercati diverse pozitii. Infiintare un repertoriu de diverse sexuale pozitii nu numai adauga interes pentru a face dragoste, inca poate si asistenta depaseste probleme. De exemplu, ridicat entuziasm la punctul G care se intampla cand o barbat isi intra insotitorul din spate poate ajuta doamna sa ajunga orgasm.

Noteaza visele tale. Acest antrenament va poate ajuta va verificati fezabil sarcini pe care presupuneti poate fi o pornire pentru dvs. sau partenerul dvs. Incearca gandindu-te o experienta sau un film care te-a emotionat si dupa aceea iti impartasesti memoria cu insotitorul dvs. Acest lucru este in special valoros pentru persoane cu redus nevoie.

Like it? Share it!


Kimble

About the Author

Kimble
Joined: March 18th, 2021
Articles Posted: 56

More by this author