15 Secretly Funny People Working in Sex

Posted by Lippard on March 23rd, 2021

Cele mai populare filme erotice din lume

Toate aceste filme contin puncte de referinta momente in cinema - momente folosit pentru a provoca, titilati, precum si pentru a apasati limitele.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat impotriva o obscenitate instanta interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare suprem semnificatie a porno: "recunosc cand il vad." Erotica traieste mult mai mult clar la acel grad de subiectivitate, si pe film, examineaza din exterior limite ale incertitudine - mult sa se asigure ca am poate nu chiar recunoastem cand il vedem. Atate povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o prelungita priviti intre doua caractere niciodata sugerat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un scris de imbracaminte cateva perechi mai mare, sau mai scurt, decat reperat in un client viata de zi cu zi; precum si chiar un accentuat cuvant sau expresie semnificatie necunoscut, chiar neintentionat semnificatie. Si, de asemenea natural, in unele cazuri este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau vedeta dezvaluie toate, fete o scena partener sau simuleaza intimitate sub ideal, delicios iluminare.

Fiecare dintre ceea ce inseamna sustine ca alegerea cel mai bun erotic filme se simte cu adevarat un pic ca descifrare un test Rorschach al al unui autor foarte propriu foame si interese. Deoarece filme nu pur si simplu document sexual si romantic fantezii, le descopera. Numarul de cinefili vazut, stare, un adolescent comedie unde sunt primul favorit stea a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar aratand ca cu personificare a destinatiei? Sau s-au trezit gandindu-se referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personalitati pur si simplu pieptanat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, profund subiectiva. In consecinta, aceasta lista de verificare colecteaza cateva dintre reperul momente fotografiate , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea vedeta sau actrita in o datorie care indeplinit sau schimbat piata tinta ipoteze, sau doar prins momente de frumusete, pasiune sau sexualitate in intrigant, incitant sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu pericol, remuscari, bolnav, sau irepresionabil omenire. Totusi toate sunt mai mari decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci nu a reusit pentru a face aceasta listare doar prin principal motiv - si anume, ca individ nevoie ramane redus, ignorat sau eclipsat de politic angajament, altfel de asemenea psihologic precum si, fizic suprimare. Cu toate acestea doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre unul dintre cei mai aclamati vedete pe planeta a descrie un opus scenariu - un tip atat de asaltat de tragedie ca poate doar scapa direct in sexual licentiune. conflict cu privire la scena „untului” si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider site-ul web (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a spus „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, precum si posibil ar trebui, absolut culoare cum se vede eficiente si film in intregime.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin si, de asemenea, loturi de omonim copicats si, de asemenea imitatori (pierdere litere in numele ei, cum ar fi articole din imbracaminte) creat o in jurul lumii traditie din erotica anilor 1970 unde bogati fete calatorit globul, dormit cu superb, confidential parteneri si au pacalit tabuurile din presupus "decent" cultura. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul carte pe care se bazeaza acest front runner franchise nu creat de genuine Emmanuelle Arsan totusi ei partener, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) a dat titlul personalitate agentie si imputernicire, spre deosebire de in esenta oricare dintre celelalte alte rate, inclusiv initial film.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Felina Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atractive vampir cuplu din infinit (David Bowie si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze mostenirea, si longevitate, intr-o perioada de cercetare stiintifica, si abundenta. Scott creste design la unsprezece pe masura ce portretizeaza Miriam (Deneuve) cautand ​​confort in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un remediu pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata idile, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta dar o multime de ele distinct precum si gandite in foarte propriu inseamna. (Lui ajustare Lolita, de exemplu, este, in punct de vedere, o prima adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat practic pietonal de contemporan standarde, inca gender roleplay jocuri video, sex sexual in public, si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in cea mai mare parte unicitate, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne portretizat aceste spectacol Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a scris precum si dirijat acest fenomenal pelicula despre un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Seeker) vanduta chiar in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de jug pentru aceasta femeie ajunge sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, mai intai pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru afectiune fizica care devine mult mai profunda precum si extra profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta idila despre anterior si, prezent, sex si dragoste, claritate, si confuzie intre Lucia (Paz Vega), draga Lorenzo (Tristan Ulloa), si, de asemenea, ocazii - numeroase sexual sau legat de sex - acela definiti lor conexiune. Lucia Vega isi asuma sarcina in relatia dar exista reciprocitate reala, deoarece acestea dau reciproc placere, gasirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte intentionat precum si dezvoltarea momente esential pentru viata lor emotionala.

Like it? Share it!


Lippard

About the Author

Lippard
Joined: March 18th, 2021
Articles Posted: 18

More by this author