Acesta este creierul tău despre relații cupluri

Posted by Star on March 26th, 2021

Cele mai eficiente Recomandari despre Relatie pentru dvs. si Sotul dvs.

Concretati-va daruirea unul cu celalalt cu de incredere conexiune sugestii relatie conjugala experti si, de asemenea, real perechi se bazeaza pe.

Daca descoperirea sufletului tau pereche de indata ce simtit ca o stancoasa drum, pregateste-te pentru fapt a cum sa faci un parteneriat sa dureze. Asta pentru ca relatiile pot fi complicate, dezordonate, si, de asemenea, uneori, de-a dreptul greu. Cu toate acestea din fericire este ca merita de obicei total merita efortul.

Dvs. si, de asemenea, simtire cu adevarat va sugereaza ca acele mici negre care ar putea sau altfel se transforma in ceva mai rau poate fi rezolvat devreme. Daca trebuie sa stiti cum sa interactionati mult mai bine, puteti imi place sa citesti top trei indicii despre interactiunea cu partenerul tau.

suplimentar merita tinand cont de faptul ca conectarea nu pur si simplu implica a fi capabil sa de a-ti face propriul tau factor bine, dar descoperire sa asculti ceea ce spune insotitorul dvs. afirma si. Incearca sa folosesti „activ ascultand” cand vorbesti impreuna. Nu face pur si simplu asteptati recurgeti la vorbiti, totusi de fapt fii atent la ceea ce spun. Repetati ceea ce ei spun inapoi. Si, de asemenea, solicitati sa clarificati lucruri - nu intotdeauna presupuneti ca intelegi ceea ce sugereaza imediat.

Disputa

Persoane fizice de obicei considerati spunand ca inerent rau, totusi daca nu exista niciun disputa in relatia dvs., exista o probabilitate o persoana retine ceva . Distinctii intre tu precum si, companion sunt destul de mult neprevenit - conteaza exact cum cum gestionati acele distinctii. In unele cazuri, este un caz de incercare de a sugera mult mai bine. Incearca sa folosesti o „moale” incepe care se concentreaza pe atacand partenerul - deci, „Sunt atat de suparat ca neglijat aniversarea”, in loc din 'cum ar putea sa fii atat de distantat, incat n-ai facut-o chiar obtine un card! '. Incercati sa impiedicati permitand lucruri scoateti din control: nu spune lucruri de care vei regreta mai tarziu sau pur si simplu meserie nerespecta. Si fii pregatit sa fii flexibil: este numai cand ambii parteneri sunt de acord sa permita sa renunte la dorinta lor de a „castiga” dezacordul ca poate intr-adevar sfarsit.

Dedicatipe

In un termen lung conexiune, angajament indica acceptand ​​sa serviciul dificultati impreuna, pregatirea pentru viitor impreuna precum si clarificare precum si protejand limitele pe care le de fapt s-a stabilit. Acest lucru necesita perseverenta precum si efort - totusi beneficii sunt mai mult decat merita. Si, de asemenea, pe termen scurt, acesta poate suplimentar sugereaza dedicare de la moment pana la minut. Chiar daca merge pe o foarte intai data cu cineva, este este esential tu poti de a oferi lucruri complet concentrare precum si arata pasiune spre deosebire de intrebare ce altceva ai putea face sau permitandu-ti mintea obtine innegrit cu intrebari.

Dragostea

Grecii Ancient aveau 3 cuvinte pentru dragoste.

Eros. Aceasta este iubire senzuala. sugereaza a fi adus per altele diferite. Scanteia care va face conexiunea se simte interesant si unic.

Philios. Acest lucru inseamna relatie. Este senzatia de intelegere unii pe altii, apreciatandu-se reciproc compania si, de asemenea, de fapt partajat interese.

Agape. Acest lucru inseamna sa fii pregatit sa iesi din inseamna pentru cealalta persoana sau plaseaza-le primul. Ar putea fi ceva mic ca sa-i ajuti cu un loc de munca in ciuda faptului ca esti cu adevarat epuizat sau ceva mare de genul ingrijirea lor dupa tratament chirurgical.

O conexiune cu toate 3 din cele de mai sus va prospera. Cu toate acestea Faceți clic pentru informații daca orice unul dintre nu le ai, tu s-ar putea descoperi lucruri mai mult dur. Asta nu sugereaza ca nu poti ajunge, totusi acesta poate fi merita gandindu-te moduri ai poti concentra mult mai mult in ceea ce lipseste. Daca crezi ca s-ar putea nevoie ajutor cu acest lucru - sau oricare dintre celelalte alte conexiune abilitati furnizate pe aceasta pagina - s-ar putea s-ar putea ca sa incercare Parteneriat Coaching.

Like it? Share it!


Star

About the Author

Star
Joined: March 18th, 2021
Articles Posted: 9

More by this author