10 moduri neobișnuite de a-ți descoperi sexul

Posted by Duong on March 26th, 2021

Urmariti aceste sugestii pentru a realiza un climax excelent

Femele frecvent gasi provocator sa punctul culminant pe tot parcursul sesiunilor sexuale cu parteneri. Si factorii sunt unul prea multi pentru a explica. Acesta este motivul pentru care este important este foarte important sa aflati despre cateva metode cu care femei culme pot fi luat placere complet in timp ce face sex.

- Creste cantitatea de activitate sexuala: O crestere nivel de oxitocina ajuta cupluri au mult mai mult extrem climax. Nu nu cu adevarat apel pentru orice tip de suplimente pentru o mare impuls de agenti hormonali. Imbratisarea, sarutul, imbratisarea si, de asemenea, legarea activitatilor poate de asemenea face trucul. Pur si simplu asigurati-va va sculptati mult mai mult sesiuni de preludiu inainte de sex pentru a creste legata de sex eficienta.

- Intarziere satisfactie: Nu pur si simplu viteza in directia obiectiv in timp ce a face dragoste. In schimb, dezvoltati calea pana la marginea unui un punct culminant, oprire si, de asemenea, construieste pe cont propriu spate pana la punctul climax. asigura anumite mai puternice climaxuri.

- Exercitiu: Stiati stiati ca doar anticipand o competitie poate activa a 24 % crestere a testosteronului pentru doamne? Orice tip de crestere deoarece hormon creste dorinta sexuala. Exercitii fizice pot stimula sange circulatie la locatie genitale, creste nevoie anunt suplimentar ridica starea sufleteasca. Deci, este destul de o mare parte!

- Aratati caldura corpului: Inainte va va bucurati cu sexul, luati o apa calda dus sau daca sunteti scurt prompt, pune o confortabila carpa curata peste vulva ta timp de cateva minute. caldura va ajuta in cresterea sangelui circulatie catre canal vaginal. cauze imbunatatit lubrifiere precum si sensibilitate.

- Greva la optim minut: testosteronul tau niveluri crestere pe tot parcursul primelor foarte 2 zile de ciclul tau. pulsiunea sexuala creste si pauzele tale si clitorisul devine ultra- sensibil as well. Intense orgasmuri cu siguranta se desfasoara mult mai mult convenabil decat comun si chiar multipli sunt mai probabil in timpul de data aceasta.

- Metoda constient placere de sine: atingeti pe cont propriu pentru placere timp de 15-30 minute fara plasare orice tip de tip de focus on daca aveti un punct culminant. Descopera fiecare centimetru al corpului tau cu mainile tale, masaj terapie ulei, scuturare jucarii, etc. Pe masura ce contactati raspunsurile corpului dvs. de atins, veti ve descoperi ca abilitatea ta de a ramane prezent in timpul sexului creste Acest lucru se intampla din moment ce esti mult mai putin inchis de eficienta pe masura ce abandonezi punctul culminant ca un obiectiv. Sunteti mai probabil sa dati seama ca placere creste si, de asemenea, se bucura un orgasm creste de asemenea.

- Auto-stimulare: s-ar putea sa fi auzit-o de o mie de ori in trecut, totusi daca nu poti obtine pana la orgasm, exact cum te poti astepta pe insotitor? seamana cu cererea cuiva sa vaneze comoara fara harta. Deci desigur, acest lucru indica obtinerea confortabil cu pe cont propriu precum si, masturbandu-se. Si atunci cand faceti acest lucru, nu este suficient pur si simplu pentru a veni; aveti solicitati sa recunoasteti procesul dvs. sa va asigurati ca puteti, temeinic, explicati exact cum ai primit de la factor A pana la punct B catre insotitor.

- Keystone: In timp ce el este acolo jos, poti s-ar putea apreciezi actul de atingere sanii. Sanii, https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/simona-halep-la-australian-open-simona-halep-depasita-de-alfabetul-limbii-romane-si-film-pornografic-cum-arata-topul-inedit-al-celor-mai-accesate-pagini-pe-wikipedia-557313.html indiferent de dimensiunii, au o impresionanta retea de terminatii nervoase care produc un spirit erotic zone. In plus, stimularea din mameloane poate duce la o adaugata lansare de oxitocina, „dragostea agent hormonal”, care va imbunatati orgasmul.

- Derulati-va: Timp liber este vitala. Spre deosebire de barbati care pot face sex si, de asemenea, ajunge la orgasm oriunde, oricand, orice tip de locatie, sub orice tip de conditii, femei sunt conectat in moduri diferite. Daca nu sunteti dat inapoi si separat de stres si anxietati ale zilei, posibilitatile de atingere orgasm sunt semnificativ scazut. Din acest motiv, determinati ce va calmeaza - fie ca este vorba de lumini de lumanare, o caldura baie, respiratie profunda sau un pahar de vin alb - si apoi comite la intrare ca relaxat zona inainte incercare de a ajunge acel cautat "O. ".

- Break. De obicei, o doamna se simte se simte vinovata ca, in timp ce insotitorul ei incearca sa ajuta-o punctul culminant sau ea incearca sa o faca singura pentru a termina in acelasi timp cu insotitor , dureaza "foarte mult timp." Ei bine in primul rand, intelegeti adevaruri: barbatul tipic dureaza cinci pana la 10 minute pana la punctul culminant, in timp ce medie femei dureaza 15 pana la 20 minute. Asa ca relaxeaza-te, slabeste si, de asemenea, stii ca merge la fi un timp.

- Release! Sexul este insemnat a fi un fir natural a doua puteri. Daca sunteti rigid sau va concentrandu-va cu atentie asupra posibilitatii unui un punct culminant (sau nu aveti), corpul dvs. va lupta climax si, de asemenea, de fapt incepe sa genereaza mult mai putin complet natural lubrifiant, ceea ce face obiectivul mai greu de realizat. Deci, doar minci inapoi si, de asemenea, obtine in minut, activand mintea si corpul pentru a aproba naturalul ”prezent al orgasmului.

- Dezvoltati „O” atmosfera. Ai nevoie o camera care respira senzualitate pentru tine. Experimentati cu diferite tipuri de melodii, lumini, videoclipuri in culise, oglinzi si asa mai departe. Producerea o ambianta care te transforma te cu siguranta te va face simti in mod similar motivat si in largul lor.

- Vorbiti: Deoarece stiti cursul catre premiul, aveti nevoie sa a fi increzator in informeaza partenerul tau unde este aurul. Doar afirmand „sus”, „„ jos ”,„ „chiar mai mult” sau „stanga” posibil nu va este suficient. Aveti nevoie sa fiti cu adevarat specific cand vine vorba de zona, rata precum si presiune sa se asigure ca el ofera entuziasmul clitorisului dvs. care de fapt promoveaza te. Sau, luati in considerare indeplinirea muncii dvs. in timp ce el se afla in interiorul.

Like it? Share it!


Duong

About the Author

Duong
Joined: March 18th, 2021
Articles Posted: 5

More by this author