9 semne pe care le vindeți film porno pentru o viață

Posted by Kimble on March 26th, 2021

BDSM: trucuri pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Cunoastere inainte de incercare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu gasirea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a descoperi indicatori precum si informatii pentru Faceți clic pentru a afla mai multe viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice tip de mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscut. Nu va faceti griji daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sugestii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti absolut incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant cu casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt doar pentru perechi, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai important BDSM indicatori este ca trebuie sa parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu elegant - in special in piele naturala precum si. Desigur, este complet aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. In loc de normal lenjerie intima, BDSM utilizeaza oportunitatea de a lua pe un nou functie si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, internet si specializate magazine furnizati o substantiala selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da dat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui va asigurati alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte eveniment invitati pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea folosi un guler si alege o tinuta care da la fel de mult accesibilitate la sanii si, de asemenea, redus jumatate posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel in toate celelalte functie joaca acele utilizare suprematie si, de asemenea, intrare, o siguranta este intr-adevar important. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de actual durere, este de fapt esential sa stabiliti un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a opri orice in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu de obicei folositi cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece subs ar putea fi ocazional inchis.

Fara jena

BDSM este o speciala metoda care are nevoie o uriasa suma de mizeaza pe companion. Acesta este metoda ca trebuie sa fie precum si are sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si bucurati-va sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, ideal momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe suspiciune precum si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, metoda a acestuia ar trebui totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Util asistenti

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti companion orgasm on your own - indiferent daca este in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare orice loc cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu murmur pasnica rezonante, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discernamant.

Like it? Share it!


Kimble

About the Author

Kimble
Joined: March 18th, 2021
Articles Posted: 56

More by this author