O poveste de succes sexual pe care nu o vei crede niciodată

Posted by Arlinda on March 26th, 2021

BDSM: sfaturi pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou in dormitor? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte de experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a gasi sfaturi si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie evita conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti familiarizat cu. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant prin apartamentul. Instrumente precum bici si lanturile sunt doar pentru perechi, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai crucial BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in mod special in piele naturala si. Evident, este in intregime pana la tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. Spre deosebire de tipic lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a lua pe un nou functie precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, web si, de asemenea, specializate magazine furnizati o masiva optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. de cartier, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da oferit motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte sarbatoare invitati pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea folosi un guler si, de asemenea, alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si, de asemenea, mai jos jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari https://canvas.instructure.com/eportfolios/138853/andersonajru004/Sexul_explicat_n_fotografiile_Instagram un sigur cuvant

La fel in toate celelalte datorie joaca acele joc suprematie precum si trimitere, fara risc este extrem de important. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de actual durere, este de fapt vital sa stabiliti un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca un semn pentru a opri orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei folositi cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece belows poate fi adesea legat.

Fara jena

BDSM este unica practica care necesita o mare cantitate de incredere in companion. Acesta este modul ca trebuie fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati precum si bucurati-va de sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, ideal minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal precum si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, practica a acestuia trebuie totusi placuta de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Util ajutoare

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - indiferent de daca ramane in camera, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare orice loc cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu murmur pasnica rezonante, subtire design si controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discretie.

Like it? Share it!


Arlinda

About the Author

Arlinda
Joined: March 18th, 2021
Articles Posted: 24

More by this author