9 Discuții TED pe care ar trebui să le urmărească oricine lucrează īn Relații cu

Posted by Kimble on March 26th, 2021

BDSM: sugestii pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat indivizi - atat Aflați mai multe aici masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de descoperirea insotitori, puteti si utilizati sistemul pentru a localizeaza recomandari si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni constient de. Nu va va faceti griji daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM idei: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa via apartamentul. Dispozitive precum bici si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai vital BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in stil - in special in piele naturala si. In mod firesc, este total cat tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. In loc de tipic lenjerie intima, BDSM utilizeaza sansa de a abordati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, web si specialitate magazine furnizati o uriasa alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte sarbatoare vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati puteti folosi un guler si, de asemenea, selecteaza o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si redus jumatate fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel ca in toate celelalte datorie joaca acele joc dominanta precum si trimitere, o siguranta este extrem de important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista pericolul de genuine disconfort, este cu adevarat vital sa alege un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca un semn pentru a opri orice simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant perfect totusi, deoarece belows poate fi adesea inchis.

Fara mila

BDSM este o speciala metoda care are nevoie o mare cantitate de mizeaza pe companion. Acesta este inseamna ca trebuie fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie constant simti confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, bucurati-va de sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare precum si cel mai bun minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe al saselea sens si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, practica a acestuia ar trebui totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Util asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - indiferent daca este in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm orice loc cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu murmur tacuta rezonante, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discernamant.

Like it? Share it!


Kimble

About the Author

Kimble
Joined: March 18th, 2021
Articles Posted: 56

More by this author