Cele mai frecvente greșeli pe care oamenii le fac cu sexul

Posted by Lippard on March 26th, 2021

BDSM: trucuri pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt uimit oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a descoperi sugestii si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie evita intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti obisnuit cu. Nu va faceti griji daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, atunci puteti absolut incercati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via apartament sau condo. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru perechi, ca stiu exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Unul dintre cel mai important BDSM sugestii este ca trebuie parasiti pierdere precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in stil - in special in piele precum si. Desigur, este complet cat tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. Spre deosebire de comun lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou rol si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, net si specializate magazine oferiti o substantiala optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In Vizitati site-ul plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte eveniment vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati puteti purta un guler si alege o tinuta care ofera la fel de mult acces la sanii si, de asemenea, mai jos cincizeci la suta posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel ca in toate diferite alte functie joaca acele joc dominanta precum si intrare, un cuvant sigur este intr-adevar important. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de actual durere, este intr-adevar important sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat identifica ca un indicator pentru a renunta orice simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in mod normal folositi cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant optim totusi, deoarece belows poate fi in unele cazuri legat.

Fara rusine

BDSM este o distincta metoda care are nevoie o mare cantitate de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca ar trebui fie si are sens. Ar trebui trebuie sa constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati precum si faceti placere sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe al saselea sens precum si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include suprematie, metoda a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii participanti.

BDSM sugestii: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Via We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti companion climax yourself - indiferent de daca este in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discernamant.

Like it? Share it!


Lippard

About the Author

Lippard
Joined: March 18th, 2021
Articles Posted: 18

More by this author