14 Óntrebări pe care s-ar putea să le fie frică să le Óntrebați despre filmul po

Posted by Star on March 26th, 2021

BDSM: sfaturi pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt interesat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu localizarea insotitori, puteti si utilizati platforma pentru a localizeaza sugestii si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscut. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai vital BDSM sugestii este ca trebuie sa parasiti pierdere precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in stil - in special in piele naturala si. Desigur, este total cat tu trebuie sa alege ce sa imbraci. Spre deosebire de comun lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a abordati un nou datorie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, internet precum si specializate magazine oferiti o mare optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat stil pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte eveniment vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati putea purta un guler si alege o rochie care da la fel de mult accesibilitate la sanii si mai jos jumatate posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel in toate diferite alte rol joaca acele utilizare proeminenta precum si trimitere, o siguranta este intr-adevar crucial. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de real durere, este intr-adevar esential sa decide un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a opri tot deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau https://blogfreely.net/broccaxwjx/urmariti-aceste-idei-pentru-a-realiza-un-orgasm-intensfemele-de-obicei-localiza „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant perfect totusi, deoarece subs poate fi uneori inchis.

Fara mila

BDSM este o unica metoda care necesita o substantiala cantitate de conteaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca trebuie fie si are sens. Ar trebui ar trebui constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, bucurati-va sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe suspiciune si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, practica a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM sugestii: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion climax yourself - indiferent daca este in dormitorul, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare orice loc cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta rezonante, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discernamant.

Like it? Share it!


Star

About the Author

Star
Joined: March 18th, 2021
Articles Posted: 9

More by this author