Dependent de sex? Noi de asemenea. 6 motive pentru care nu ne putem opri

Posted by Neal on March 26th, 2021

BDSM: sugestii pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati sistemul pentru a descoperi idei si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie evita conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca alege BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni cunoscut. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM idei: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti absolut verificati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant prin casa. Instrumente precum bici si lanturile sunt doar pentru perechi, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai vital BDSM sugestii este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in special in piele naturala precum si. In mod firesc, este in intregime pana la tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. In loc de obisnuitul lenjerie intima, BDSM ofera sansa de a abordati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, net precum si specialitate magazine furnizati o mare selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da furnizat stil pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte petrecere invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea purta un guler precum si alege o rochie care da la fel de mult accesibilitate la sanii si, de asemenea, redus cincizeci la suta fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel ca in toate diferite alte rol joaca acele utilizare proeminenta si trimitere, un cuvant sigur este intr-adevar crucial. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de actual durere, este intr-adevar crucial sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat identifica ca o indicatie pentru a renunta orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece belows ar putea fi ocazional inchis.

Fara jena

BDSM este o distincta practica care solicita o uriasa cantitate de mizeaza pe companion. Acesta este metoda ca ar trebui fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, tehnica a acestuia trebuie totusi incantata de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Benefic asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti companion orgasm on your Citeste mai mult own - in ciuda daca este in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta rezonante, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discernamant.


Neal

About the Author

Neal
Joined: March 18th, 2021
Articles Posted: 6

Claim 1 FREE Stock! No Purchase Necessary!
You have a 100% chance of receiving one free stock! Click to claim and have a chance to get one share of Facebook, Visa, Microsoft and others for free!
FREE App - Earn up to 25/gal cash back on gas!
Download this FREE app and earn cash-back when you buy gas, groceries and food! 100% FREE to join and FREE to earn cash back on your everyday purchases!
Quality Office Furniture USA Shipped Direct - Madison Liquidators
Nationwide vendor of quality office furnishings including Desks, Office Chairs, Conference Tables, Cubicles and more!
Earn HNT Tokens with a Helium Hotspot!
Pre-Order a Helium hotspot and earn HNT tokens that are redeemable for USD. Set it and forget it!
Lolli: Earn Free Bitcoin When You Shop Online!
Lolli is a rewards application that gives you bitcoin for shopping at your favorite online stores.
Fold - Earn free bitcoin when you shop
Earn bitcoin cashback rewards when you shop at top retailers, including Amazon, Uber, Starbucks, Chipotle, and more. Download the app, sync your payment method and start earning bitcoin today!