Cānd profesioniștii īntāmpină probleme cu sexul, asta fac

Posted by Kimble on March 26th, 2021

BDSM: sugestii pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou in dormitor? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte incercare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu gasirea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a descoperi sugestii si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice mai departe. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti familiarizat cu. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM idei: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai vital BDSM idei este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in special in piele naturala precum si. Evident, este complet cat tu trebuie sa alege ce sa imbraca. Mai degraba decat obisnuitul lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a manipulati un nou functie si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de coliere sau de latex chibrit, net si, de asemenea, specializate magazine furnizati o mare selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da oferit motiv pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte sarbatoare invitati pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati putea purta un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si mai jos jumatate fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel in toate celelalte functie joaca acele utilizare proeminenta si, de asemenea, intrare, fara risc este extrem de esential. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de genuine disconfort, este cu adevarat esential sa stabiliti un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il veti ambii rapid identifica ca o indicatie https://codyzvpr302.sitey.me/blog/post/453693/11-moduri-creative-de-a-scrie-despre-rela-iile-cupluri pentru a opri orice simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece subs poate fi ocazional legat.

Fara rusine

BDSM este o unica metoda care solicita o mare cantitate de conteaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie fie precum si are sens. Ar trebui trebuie sa constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si bucurati-va de sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia ar trebui totusi incantata de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Prin We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - indiferent daca ramane in camera de dormit, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu murmur tacuta rezonante, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discernamant.

Like it? Share it!


Kimble

About the Author

Kimble
Joined: March 18th, 2021
Articles Posted: 56

More by this author