Miley Cyrus și sex: 10 lucruri surprinzătoare pe care le au Ón comun

Posted by Arlinda on March 26th, 2021

BDSM: sugestii pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a descoperi sfaturi si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui evita intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice fel de suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti familiarizat cu. Nu stres daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM idei: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar https://diigo.com/0k334o trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai bine, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai crucial BDSM idei este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in special in piele precum si. Cu siguranta, este complet pana la tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. Spre deosebire de normal lenjerie, BDSM furnizeaza posibilitatea de a abordati un nou datorie si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, web si specialitate magazine furnizati o substantiala alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da dat stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte petrecere invitati pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea folosi un guler si, de asemenea, alege o tinuta care da la fel de mult acces la busturi precum si redus cincizeci la suta posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte datorie joaca acele joc suprematie precum si intrare, fara risc este intr-adevar esential. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista amenintarea de real disconfort, este intr-adevar crucial sa stabiliti un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a opri orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei folositi cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece subs ar putea fi ocazional inchis.

Fara mila

BDSM este unica practica care solicita o substantiala cantitate de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca trebuie sa fie si are sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate de fapt eliberati precum si bucurati-va sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe al saselea sens si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include suprematie, tehnica a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - indiferent de daca este in dormitorul, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu soapta tacuta vibratii, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discretie.

Like it? Share it!


Arlinda

About the Author

Arlinda
Joined: March 18th, 2021
Articles Posted: 24

More by this author