11 moduri de a vă sabota complet sexul

Posted by Kimble on March 26th, 2021

BDSM: trucuri pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Respecta Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand pagina principala de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte de experimentare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu descoperirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati sistemul pentru a descoperi sfaturi si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscut. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM sugestii: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, atunci puteti absolut experimentati cu cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant prin casa. Dispozitive precum bici si lanturile sunt doar pentru cupluri, ca recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Unul dintre unul dintre cele mai crucial BDSM sugestii este ca trebuie parasiti pierdere precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu elegant - in special in piele precum si. In mod firesc, este in intregime pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraci. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou functie si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, web si specialitate magazine furnizati o masiva selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte petrecere invitati pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt ideale. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea folosi un guler si, de asemenea, alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii precum si redus jumatate fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte datorie joaca acele utilizare suprematie si, de asemenea, trimitere, un cuvant sigur este foarte vital. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista amenintarea de real durere, este cu adevarat crucial sa alege un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant identifica ca un indicator pentru a opri tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei folositi cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece subs poate fi adesea legat.

Fara mila

BDSM este o speciala metoda care necesita o uriasa suma de conteaza pe companion. Acesta este modul ca trebuie sa fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe suspiciune si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, metoda a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax on your own - in ciuda daca ramane in camera de dormit, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu soapta tacuta vibratii, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discernamant.

Like it? Share it!


Kimble

About the Author

Kimble
Joined: March 18th, 2021
Articles Posted: 56

More by this author