Ce ne poate īnvăța Freud despre filmul filmului

Posted by Lippard on March 26th, 2021

BDSM: trucuri pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Respecta Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a localizeaza Răsfoiți în jurul acestui site recomandari si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice tip de suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscut. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre cel mai vital BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in voga - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. Evident, este in intregime pana la tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. In loc de obisnuitul lenjerie, BDSM furnizeaza posibilitatea de a manipulati un nou functie si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, net si specialitate magazine dati o substantiala selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti un sub, ati puteti pune un guler si alege o rochie care da la fel de mult acces la sanii si, de asemenea, mai jos cincizeci la suta fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

Asemanator cu in toate celelalte functie joaca acele utilizare dominanta precum si intrare, un cuvant sigur este extrem de crucial. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista amenintarea de real durere, este cu adevarat esential sa decide un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat identifica ca un semn pentru a opri orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant perfect totusi, deoarece subs poate fi uneori legat.

Fara jena

BDSM este o distincta metoda care solicita o mare suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca trebuie fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie constant simti confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, bucurati-va de sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, ideal momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, metoda a acestuia sa fie totusi placuta de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Prin We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti companion climax on your own - indiferent de daca este in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta liniste vibratii, subtire design si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discretie.

Like it? Share it!


Lippard

About the Author

Lippard
Joined: March 18th, 2021
Articles Posted: 18

More by this author