15 Tendințe viitoare despre film porno

Posted by Lippard on March 26th, 2021

BDSM: idei pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou in camera de pat? Respecta Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte incercare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu localizarea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a descoperi recomandari si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie Citeste mai mult evita intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscut. Nu va stres daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin apartamentul. Dispozitive precum bici si lanturile sunt doar pentru cupluri, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai esential BDSM indicatori este ca trebuie sa parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in special in piele precum si. Cu siguranta, este complet cat tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. Mai degraba decat obisnuitul lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou functie si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, net si specialitate magazine oferiti o masiva optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte eveniment invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti folosi un guler precum si selecteaza o tinuta care da la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, mai jos jumatate posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

Asemanator cu in toate celelalte datorie joaca acele utilizare dominanta precum si intrare, un cuvant sigur este intr-adevar esential. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista amenintarea de real durere, este intr-adevar esential sa stabiliti un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a renunta tot deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece subs poate fi ocazional inchis.

Fara mila

BDSM este unica practica care solicita o substantiala cantitate de incredere in companion. Acesta este modul ca trebuie sa fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati precum si bucurati-va de sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare precum si cel mai bun minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, metoda a acestuia trebuie totusi placuta de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti companion orgasm yourself - in ciuda daca ramane in camera de dormit, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti placere orice loc cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste vibratii, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discretie.

Like it? Share it!


Lippard

About the Author

Lippard
Joined: March 18th, 2021
Articles Posted: 18

More by this author