Ce Ómi doresc eu Știam de un an despre film porno

Posted by Kimble on March 27th, 2021

BDSM: sfaturi pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte de explorare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a localizeaza sugestii si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscator. Nu fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM idei: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, atunci puteti cu siguranta experimentati cu cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa prin apartament sau condo. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, ca stiu exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai vital BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti pierdere si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in special in piele si, de asemenea, latex. Desigur, este total cat tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a manipulati un nou functie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, internet si, de asemenea, specialitate magazine oferiti o semnificativa alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da dat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte eveniment vizitatori pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati putea folosi un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi precum si redus jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte functie joaca acele joc dominanta si, de asemenea, intrare, fara risc este foarte important. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista amenintarea de genuine durere, este de fapt important sa decide un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un indicator pentru a renunta tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in mod normal utilizati cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant optim totusi, deoarece belows poate fi ocazional legat.

Fara jena

BDSM este o distincta tehnica care are nevoie o uriasa suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca trebuie fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui ar trebui constant simti confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si faceti placere sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe suspiciune si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia sa fie totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Util ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot adauga la https://zenwriting.net/cyrinaedyx/bdsm-sfaturi-pentru-cupluriintentionati-sa-incercati-ceva-nou-in-camera-de jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax on your own - in ciuda daca este in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta rezonante, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discernamant.

Like it? Share it!


Kimble

About the Author

Kimble
Joined: March 18th, 2021
Articles Posted: 56

More by this author