10 lucruri pe care majoritatea oamenilor nu le știu Despre Relatii cupluri

Posted by Arlinda on March 27th, 2021

BDSM: sfaturi pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu descoperirea insotitori, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a localizeaza indicatori si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu ar trebui evita intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi constient de. Nu fret daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM sugestii: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti absolut incercati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa prin casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai important BDSM indicatori este ca trebuie parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in mod special in piele naturala si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este in intregime aproximativ tu trebuie sa alege ce sa imbraci. In loc de normal lenjerie, BDSM ofera sansa de a abordati un nou datorie si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, net si, de asemenea, specialitate magazine furnizati o masiva selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte petrecere invitati pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati putea pune un guler si, de asemenea, alege o tinuta care ofera la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, redus jumatate posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate celelalte rol joaca acele utilizare dominanta si, de asemenea, trimitere, un cuvant sigur este foarte crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de actual durere, este intr-adevar important sa stabiliti un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a opri orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general folositi cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece belows poate fi in unele cazuri inchis.

Fara mila

BDSM este o unica tehnica care necesita o substantiala cantitate de conteaza pe companion. Acesta este inseamna ca ar trebui fie si are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si bucurati-va sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica Faceți clic pentru mai multe proeminenta, practica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Via We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - in ciuda daca este in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu murmur tacuta vibratii, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discernamant.

Like it? Share it!


Arlinda

About the Author

Arlinda
Joined: March 18th, 2021
Articles Posted: 24

More by this author