30 dintre cele mai urāte filme porno Puns Puteți găsi

Posted by Kimble on March 27th, 2021

BDSM: sugestii pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Servent Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a descoperi idei precum si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscator. Nu va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM indicii: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare suplimentar, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant prin casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, care stiu specific ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai vital BDSM sugestii este ca trebuie sa parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant - in special in piele naturala precum si. In mod firesc, este complet aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. Spre deosebire de tipic lenjerie, BDSM utilizeaza sansa de a manipulati un nou rol si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, internet si specialitate magazine furnizati o substantiala selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. regionala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM petreceri, ti se da furnizat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati puteti purta un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi precum si redus cincizeci la suta fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte rol joaca acele joc dominanta precum si trimitere, un cuvant sigur este intr-adevar esential. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de real durere, este cu adevarat vital sa alege un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii instant recunoaste ca o indicatie pentru a renunta tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte http://ericktghm041.wpsuo.com/17-semne-pe-care-le-lucrezi-cu-sexul pe care ati nu in general folositi cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece subs ar putea fi adesea legat.

Fara jena

BDSM este unica metoda care are nevoie o substantiala cantitate de conteaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie constant simti confortabil, astfel incat tu precum si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, apreciati sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si, de asemenea, ideal momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, practica a acestuia ar trebui totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM sugestii: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - indiferent daca ramane in camera, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste vibratii, subtire stil si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discretie.

Like it? Share it!


Kimble

About the Author

Kimble
Joined: March 18th, 2021
Articles Posted: 56

More by this author