M? ikke v?re en Bridezilla med din Brudekjoler!

Posted by partler on June 9th, 2015

Med en omskrivning af Wikipedia, en bridezilla er det udtryk, der beskriver bruden, der fungerer som den japanske monster Godzilla? vanskelige at håndtere, ubehageligt at arbejde med, og den irriterende perfektionist, der forlader familie og venner, bryllup sælgere og planlæggere, der ønsker at vride hendes hals.

Hvis beskrivelsen passer dig til en T, eller i det mindste nogen tilstrækkelig fed kaldes din opmærksomhed på monster venter på at blive sluppet løs i dig, så er det tid til at skifte gear til at undgå at blive den legendariske bridezilla. Lad? S begynde med dine brudekjoler.

Sæt realistiske forventninger

Selv de bedste planer for militære operationer vil have sin andel af ulemper. Du er nødt til at forvente, at tilbageslag, rifter, skuffelser og Skuffelser vil ske i løbet af din søgning efter din drøm bryllup kjoler.

Du er nødt til at acceptere, at der er nogle ting, der er lige uden for din kontrol, herunder din Gud givne kropsmål og kropstype. Der kan være for lidt tid og for få penge på dine hænder lige nu til at gennemgå en fuld legeme rekonstruktion kirurgi. Bedre, at du tilmelder dig i brude boot camp, synes du ikke?

Et af de vigtigste overvejelser i at vælge dit bryllup kjoler er naturligvis, det samlede bryllupsbudget. Din følsomhed over for spørgsmålet om penge er god praksis i retning af penge spørgsmål i løbet af ægteskabet. Prøv at være så opmærksom på det budget, som du kan.

Shop Tidligt

Så snart du og din forlovede? har indstillet dato og sendte? gemme datoer? invitationer, shoppe til dit bryllup kjoler. Du kan starte så tidligt som fire til seks måneder før brylluppet, hvis du planlægger for en formel bryllup, som vil tillade dig at foretage justeringer for fittings, ændringer og reparationer.

Når shopping tidligt, kan du også gennemsøge salg prøve og krop viser, hvor du kan søge efter brudekjoler lavet af top notch designere. Du kan endda spare, fordi du så kan sammenligne priser og finde de bedste tilbud!

Royal Blå Ball kjole Sweetheart Gulvlang Beaded Gallakjoler

Image by Festkjoler

Uanset hvor perfekt du vil have din brude kjoler til at være, vil du stadig har rigelig tid på dine hænder for at gøre dem perfekte. Dermed kan du give din familie og venner en pause fra din maniske perfektionisme.

Shush din indre stemme

Ja, det indre stemme, der fortæller dig? Dette er din dag, dette er din dag? ad nauseum. Du er nødt til at indse, at bryllupsdagen er ikke bare din dag. Det er også din gommens dag, jeres familier 'dag, og dine venners dag! Tænk på det som en all star støbt med dig i titelrollen, du er stjernen, men uden den biroller af gommen og brude fest og familier og venner, du er en stjerne uden glans, ingen glød, ingen glans.

Du skal være følsom over for andre mennesker? S behov. På denne måde kan du have en stor tid på at planlægge dit bryllup, fordi de mennesker omkring dig vil falde over sig selv for at hjælpe dig. Efter alt, en sød smil og en oprigtig venligst og tak gå meget langt med at etablere goodwill!

Når din familie og venner er glade for, at du bliver gift og udvide alle hjælpende hænder til at hjælpe dig med at planlægge dit bryllup, hovedpine y ting som din brudekjoler hurtigt blive let peasy.

Like it? Share it!


partler

About the Author

partler
Joined: January 6th, 2015
Articles Posted: 17

More by this author