Meer productiviteit dankzij twee displays per thin client

Posted by igelclient on July 15th, 2015

Met twee beeldschermen ziet u niet alleen meer, u werkt ook sneller. Of het nu gaat om de boekhouding, klantenservice, software-ontwikkeling of het vervoersbedrijf: Dualview is al lang de standaard geworden, ook bij thin clients of zero clients.

Wat is Dualview?

Het begrip Dualview staat voor de mogelijkheid van een grafische chip om twee beeldschermen tegelijkertijd aan te sturen. Daarbij kunnen beide displays dezelfde informatie bevatten of dient de tweede als uitbreiding van de eerste. Op die manier ontstaat een grotere Windows-interface, waarop meerdere programma's gemakkelijk naast elkaar kunnen worden weergegeven en bediend.

Dualview op een thin client

Een thin client is een kleine computer die hoofdzakelijk fungeert als in- en uitvoereenheid voor toegang tot gehoste toepassingen of virtuele bureaubladen. Deze toepassingen en virtuele bureaubladen draaien in een eigen of extern rekencentrum. In het bedrijfsleven vervangt de thin client in toenemende mate de typische werkplek-pc, omdat de thin client minder bedrijfskosten met zich mee brengt en dankzij de beperkte mechanische kwetsbaarheid ongeveer twee keer zolang meegaat. Derhalve is ook de Dualview-mogelijkheid van thin clients een veelgebruikt selectiecriterium geworden.

Typische gebruikscenario's

Met name bij documentbeheer is Dualview populair. Ingescande documenten, zoals rekeningen, worden op het beeldscherm in een pdf-lezer weergegeven, op de andere monitor is bijvoorbeeld een boekingssjabloonte zien, waarin de rekeninggegevens worden ingevoerd. Andere toepassingsvoorbeelden zijn de verkeers- en videobewaking, centralesbij de productie of werkplekken van webontwerpers en grafici. Dualview wordt echter ook op gewone werkplekken gebruikt, bijvoorbeeld om op een van monitoren de binnenkomende e-mails in één oogopslag te kunnen zien.

Voor standaard Dualview biedt de thin client IGEL UD3 twee digitale uitgangen

Vereisten gesteld aan thin clients met Dualview

Als essentieel kwaliteitscriterium hebben voor Dualview geschikte thin clients twee digitale video-uitgangen, zoals bijvoorbeeld de Duitse marktleider IGEL in veel modellen aanbiedt. Daarnaast is het belangrijk dat het centraal toewijzen van de Dualview-instellingen is geïntegreerd. Dat vereenvoudigt het configureren. Aan deze eis voldoet IGEL met de IGEL-software Universal Management Suite (UMS) voor beheer op afstand, die bij elke thin client, zero client en softwarematige thin client zonder licentiekosten wordt meegeleverd. De Duitse marktleider op het gebied van thin clients biedt op die manier de beste voorwaarden voor een efficiënt, zo nodig ook allesomvattend gebruik van Dualview-werkplekken.

Voor meer informatie over Thin Client u naar de website op: www.igel.com/nl/

Link To Directory
Top Searches - Trending Searches - New Articles - Top Articles - Trending Articles - Featured Articles - Top Members

Copyright 2019 Uberant.com
649,196 total articles and counting.