Hvad er e-handel?

Posted by toallmyblackgirls on April 24th, 2021

Onlinevirksomhed, ellers kaldet e-forretning eller elektronisk forretning, er bare aftalen og erhvervelsen af ​​administrationer og merchandise via et elektronisk medium, der ligner Internettet. Det inkluderer desuden elektronisk flytning af information og aktiver mellem mindst to samlinger. Dybest set er det webbaseret shopping, som vi generelt kender det.

Internetvirksomhed begyndte at rute og tænkte tilbage på 1960'erne, da foreninger begyndte at bruge Electronic Data Interchange (EDI) til at flytte arkiver om deres forretning frem og tilbage. I 1990'erne oplevede stigningen af ​​internet shopping organisationer, hvilket er et betydningsfuldt vidunder i dag. Den primære online-køb nogensinde var en Sting-cd, der blev solgt af den amerikanske forhandler, NetMarket, den 11. august 1994.

Det er blevet så nyttigt og simpelt, at enhver kan se efter noget direkte fra et opholdsrum med kun et par klik. Dette har udviklet sig mere med stigningen i mobiltelefoner, hvor du nu kan shoppe hvor som helst og når som helst med en ekstern gadget tilknyttet Internettet. I øjeblikket kan du kigge efter praktisk talt enhver vare eller administration på nettet uden at gå nogen steder virkelig. I de følgende tre år er eCommerce-tilbud påberåbt til at repræsentere 15,5 procent af detailhandler rundt om i verden. "- Oberlo.

Read: webbureau

Like it? Share it!


toallmyblackgirls

About the Author

toallmyblackgirls
Joined: March 15th, 2021
Articles Posted: 22

More by this author