Extra voordelen van het gebruik van een gezichtsmasker

Posted by harryputtar on April 24th, 2021

Het gebruik van mondmaskers als een soort slaaphulpmiddel is zonder twijfel heel typerend. Sommige mondmaskers werken door het slijm weg te laten lopen uit de mond en ook uit neustandholtes voor het slapengaan.

Bescherming tegen ziekten: maskers kunnen bescherming bieden tegen besmetting via de lucht, zoals stof, schimmels, pollen en ook infecties. Studies hebben aangetoond dat een persoon die op kantoor vuildeeltjes inademt, het risico op kanker verhoogt. Een mondmasker dat deze deeltjes filtert, kan de kans op blootstelling aan gevaarlijke micro-organismen en ook infecties verminderen. Dit soort masker is zowel erg handig als draagbaar - handig wegwerpbaar en wasbaar. Dit mondmasker is bovendien het beste voor op reis - luchtvaartmaatschappij, metro, buitenshuis, enzovoort. Hulp bij kaakchirurgie: in een onderzoek van vandaag werd ontdekt dat een mondmasker kan helpen bij kaakchirurgie door besmetting tot een minimum te beperken. Het verminderde de besmetting met ongeveer 40%. In één onderzoek bij kinderen die werkzaam waren in een voedselverwerkingsfabriek, veroorzaakte het gebruik van een orale set en een mondmasker een vermindering van het aantal ziekten als gevolg van voedselbesmetting, bestaande uit voedselvergiftiging, virale infectie en ook virale meningitis. Deze kinderen werden bovendien gesitueerd om gezonder te werken bij het gebruik van het pakket. Mondbesmetting kan echt gevaarlijk zijn voor werknemers.

Helpt mondinfecties te voorkomen: maskers kunnen ook helpen bij het voorkomen van tandinfecties. In één onderzoek werd vastgesteld dat mondzorgprofessionals die op een mondwerkplaats werkten met het gebruik van wegwerpbare nitrilhandkledingshoezen, minder beroepsmatige tandinfecties hadden dan degenen die zonder de veiligheidsuitrusting werkten.

Helpt bij verwondingen op de werkplek: een onderzoek toonde aan dat de bediende die plastische chirurgische gezichtsmaskers gebruikte, veel minder kans had op gezichtsfracturen. Dit werd toegeschreven aan het lage temperatuurniveau waarop de hoezen voor chirurgische handkleding werden gedragen. Deze specifieke werknemers hadden bovendien lagere snijwonden en kneuzingen op hun gezicht in tegenstelling tot degenen die standaard medische handschoenen droegen. Door het gebruik van deze gezichtsmaskers wordt zowel een veilige omgeving als de veiligheid van de personen verzekerd.

Er zijn verschillende merken wegwerp mondmaskers op de markt. Een voorbeeld is Sure Dental, een toonaangevende leverancier van zowel klinische als tandheelkundige producten. Bepaalde Oral biedt een grote verscheidenheid aan mondbeschermers en diverse andere producten. Het biedt bovendien op maat gemaakte chirurgische maskers. Zorg ervoor dat u vandaag hun brede collectie niet-herbruikbare gezichtsmaskers bekijkt.

Like it? Share it!


harryputtar

About the Author

harryputtar
Joined: December 28th, 2020
Articles Posted: 42

More by this author