Hoe Een Keukenmes Te Kiezen. Waar Goede Messen Voor De Keuken Te Kopen

Posted by LouisWillis on May 24th, 2021

chefs mes

De keuken voor bijna elke huisvrouw is een bodemloze en onbegrensde ruimte voor creativiteit. Hier kun je veel handige en handige dingen vinden, van meubels tot keukenmessen. Ja, zonder mes zal zelfs de modernste keuken dieper gaan, de afwezigheid ervan zal onmiddellijk merkbaar zijn, omdat dit scherpe voorwerp het vaakst wordt gebruikt: schoongemaakt, gesneden, geplet en dergelijke. Hoe goed dit gebeurt, hangt echter af van de ernst van het object en het materiaal dat bij de productie wordt gebruikt. Vandaag zullen we het hebben over hoe u op de juiste manier een keukenmes kiest en waar u het kunt kopen.

Ongetwijfeld, de eerste en ook de meeste nodig zorgzame routine u gemakkelijk kan eten uw messen is bepaalde zij werkelijk puntig en geschikt voor doel. De feit die u zal moet naar investeren aanvullende kracht voor afgerond frezen naar werk creëren ze nog meer risicovolle naar use, haalbaar veel meer dan de puntig Japan Mes. aanvullend, dat voornemens is investeren een ton tijd op een snijden of zelfs snijden activiteit gegeven dat de snijder is randloos?

Messen die niet kunnen worden gedesinfecteerd

Alle koks en banketbakkerijen weten welk "geweldig" trio is, maar kennen ze de minnares? Zo niet, dan moet dit gezegd worden. Dit zijn drie messen die onmisbaar zijn in de keuken, want ze kunnen bijna alles. Ten eerste damast met een lemmetlengte van dertig tot vijfenveertig centimeter. Het is een groot keukenmes van staal, en met zijn hulp doen ze geweldig werk in de keuken, bijvoorbeeld het snijden van vlees of gehakte groenten en fruit.

Utility messen

Voordat u een keukenmes kiest, moet u weten wat er nog meer nodig is in de keuken. Bijna elke huisvrouw in het arsenaal heeft een mes om brood mee te snijden. Het heeft een golvend lang lemmet met gesneden en ongeslepen uiteinden, wat perfect helpt bij het snijden van brood en ander gebak, omdat de korst het vlees gemakkelijk snijdt en snijdt.

Er is ook een mes voor het schoonmaken van groenten (fruit). Dit zijn van verschillende soorten: met een eenvoudig mes, maar ook met een mes met een speciaal gat. Werkvlakken zijn erg kort en puntig.

Er zijn er ook die worden gebruikt om te snijden. Snijd het vlees, scheid het van het bot. Ze hebben een kort smal blad dat aan de basis uitzet en naar het einde buigt. Dit wordt gedaan zodat het vlees niet aan het mes blijft plakken.

lemmet

Om te leren hoe u messen voor de keuken kiest, is het noodzakelijk om op de juiste manier voor het mes te zorgen. De beste worden als nepproducten beschouwd, maar ze zijn niet altijd in winkels te vinden. Als alternatief worden roestvrijstalen messen gebruikt waaraan chroom is toegevoegd, wat het product zeer duurzaam maakt. Molybdeen en vanadium kunnen ook aan roestvrij staal worden toegevoegd, ze zijn veilig voor de gezondheid. Het werkoppervlak van de messen moet uniform van kleur zijn, dit geeft het vertrouwen dat de gebruikte legering van zeer hoge kwaliteit is. De slijplijn mag niet worden afgebroken of gekrast.slijpen

Let op de kwaliteit van het snijvlak om te weten hoe je je keukenmes kiest. Kijk hiervoor naar de bladzijde. Er mogen geen deuken, spaanders, krassen en dergelijke op het oppervlak zitten. Een persoon zou een ononderbroken lijn van dezelfde dikte moeten zien. Het snijoppervlak mag niet tot het punt uitzetten of golvend zijn. In dit geval is de meest geschikte optie het mes, waarvan je het snijgedeelte niet kunt onderscheiden. Het betekent dat het mes goed is geslepen.

Idealiter zou het in de keuken worden gebruikt in de keuken met een laserslijpmes. Zo'n object scherpt zichzelf tijdens het gebruik. Controleer de kwaliteit van een dergelijk mes door vanaf de zijkant te kijken, doffe risico's moeten zichtbaar zijn op het snijvlak.

pen

Goede messen voor de keuken zouden zo'n handvat moeten hebben, het ligt prettig in de hand. Tegenwoordig zijn ze gemaakt van verschillende materialen: staal, plastic, hout, enz. Hierbij moet speciale aandacht worden besteed aan het feit dat het houten handvat uiteindelijk kan slijten en zijn oorspronkelijke vorm kan veranderen. Er verschijnen scheuren. Plastic gaat in dit geval langer mee, maar je moet kijken of het lemmet het uiteinde van het handvat bereikt, aangezien veel fabrikanten besparen op staal. De meest praktische messen zijn die met een stalen handvat. Het enige nadeel is in dit geval hun hoge gewicht.

Welk materiaal het handvat ook is, het moet comfortabel en praktisch zijn en het mes mag na verloop van tijd niet los gaan zitten.

mes

resultaten

Het moet worden gebruikt voor het doel dat bedoeld is om het voertuig lange tijd te dienen. Het belangrijkste is dat het niet toegankelijk mag zijn voor kinderen, omdat een professioneel mes gevaarlijk is, omdat het een extreem scherp lemmet heeft. Dit keukengereedschap wordt alleen gebruikt voor het beoogde doel, het kan geen bevroren vlees en botten snijden en het wordt ook niet aanbevolen om het mes te buigen om te testen op flexibiliteit.

Nu weten we hoe we een goed mes moeten kiezen. Het is niet nodig om voor alle situaties in het arsenaal gereedschap te hebben. Ervaren koks raden aan om alleen zogenaamde "big trio" -monsters te nemen, maar deze moeten van hoge kwaliteit zijn, maar ze zullen lang kunnen dienen. En als iemand zich een professional in culinaire kunst wil voelen, dan kun je veel verschillende goede messen kopen. Het belangrijkste is om voorzichtig te snijden, zodat de gezondheid niet wordt aangetast.

Like it? Share it!


LouisWillis

About the Author

LouisWillis
Joined: October 4th, 2020
Articles Posted: 98

More by this author