Stijlborstel

Posted by brushly on January 9th, 2016

Heb jij hem al langs zien komen op Facebook? Of misschien op Instagram? De Brushly stijlborstel is de hit van het moment onder de vrouwen. Je hoeft namelijk niet meer lastig te doen met de oudbollige stijltang. Je kunt nu borstelen totdat je haar mooi steil is.

In de verpakking vind je jouw persoonlijke Brushly handleiding. Hierin staat informatie omtrent het gebruik van de stijlborstel, zoals de geadviseerde temperaturen. Zodra je die gelezen hebt, en zeker bent dat je haar droog is, kun je aan de slag gaan. Zet de borstel aan, stel de juiste temperatuur in en wacht tot de gewenste temperatuur bereikt is op het LCD-scherm. Gemiddeld duurt het 3 minuten om een temperatuur van 200 graden te bereiken, hiermee kunnen de lastigste kapsels zelfs stijl worden.

Momenteel hebben we een tijdelijke actie om jouw haar beter te verzorgen dan wie dan ook. Dat doen we door de Brushly stijlborstel te combineren met de Invisibobble haarelastieken. Wanneer je haar stijl is wil je natuurlijk geen bobbel in je haren hebben door het gebruiken van een haarelastiek. Daarom gebruik je vanaf nu een Invisibobble haarelastiek die je bij de stijlborstel krijgt.Een Invisibobble haarelastiek laat geen bobbel achter, bevat geen metaal en gaat stukken langer mee dan een gewone haarelastiek. En niet te vergeten, hij staat ook leuk om je pols!

Bestel vandaag nog een stijlborstel van Brushly en we zorgen ervoor dat de stijlborstel uiterlijk morgen verzonden wordt. In veel gevallen heb je hem de volgende dag al in huis. De Brushly kost normaal 69,95, maar nu tijdelijk 49,95. Hierbij krijg je ook nog een setje van 3 Invisibobble elastieken ter waarde van 5 euro! Read More

Like it? Share it!


brushly

About the Author

brushly
Joined: January 9th, 2016
Articles Posted: 4

More by this author