Thin en zero clients in de gezondheidszorg (Imprivata Paper)

Posted by igelclient on January 20th, 2016

Met een combinatie van single sign-on, verificatiebeheer en thin of zero clients kunnen patiëntendossiers meteen en 24 uur per dag worden geleverd. Ziekenhuizen kunnen zo gegevensbescherming en productiviteit combineren, wat de efficiëntie verhoogt.

Thin en zero clients verhogen de compliance

Omdat de meeste ziekenhuizen beschikken over een centrale ICT-infrastructuur, is een efficiëntieverhogende combinatie van een SSO-oplossing met verificatiebeheer en thin of zero clients mogelijk. Een veelbelovend team wordt gevormd door Imprivata en IGEL. De eerste provider noemt wereldwijd meer dan 1000 referenties, en IGEL is in de Duitstalige landen marktleider voor thin en zero clients. Meer dan de helft van de Duitse ziekenhuizen vertrouwt op thin en zero clients van IGEL in combinatie met virtualisatieoplossingen als Citrix XenApp/XenDesktop, Microsoft RDS of VMware Horizon.

Thin en zero clients met "follow me"-desktop

Dankzij de naadloze integratie met Imprivata profiteren gebruikers van thin en zero clients van IGEL van extra verbeteringen in de werkprocessen. Zo "volgt" de persoonlijke desktop van de gebruiker van een zero client die gebruiker bijvoorbeeld door het huis ("follow me"-desktop). Als de gebruiker (automatisch) is afgemeld van een zero client en zich vervolgens weer aanmeldt bij een andere zero client, verschijnt zo exact de laatst weergegeven beeldscherminhoud.

Whitepaper van IGEL Technology over dit onderwerp

Zero clients en single sign-on met verificatiebeheer

Met de combinatie van thin of zero clients en single sign-on met verificatiebeheer krijgen gebruikers zonder ook maar één keer te hoeven klikken meteen toegang tot hun virtuele desktop. Een financieel voordeel is dat Imprivata en thin of zero clients van IGEL via een eenvoudig te bedienen grafische interface (GUI) kunnen worden geïmplementeerd en op afstand beheerd, helemaal zonder scripts.

Inclusief beheer van thin en zero clients

Onderdeel van alle thin en zero clients van IGEL is de oplossing voor extern beheer UMS (Universal Management Suite). Bij de productportfolio waarvoor licentiekosten verschuldigd zijn, horen softwarematige thin clients. Dit zijn logische thin clients die op bestaande pc-hardware worden gegenereerd door de installatie van het slanke IGEL-besturingssysteem UDC2 (Universal Desktop Converter 2). Indien nodig kunnen zo hardware-investeringen in nieuw thin of zero clients worden vermeden waardoor financiële middelen vrijkomen voor een efficiënte SSO-oplossing zoals Imprivata.

Betere zorgkwaliteit

Met thin en zero clients van IGEL en de Imprivata SSO met verificatiebeheer kunnen ziekenhuizen en klinieken de schijnbare onverenigbaarheid van compliance en productiviteit overwinnen en blijvende kostenbesparingen bereiken. Gegevensbescherming, productiviteit en ICT-efficiëntie dragen zo bij aan een optimale zorgkwaliteit.

Pdf:https://www.igel.com/nc/de/downloads/white-paper-und-studien.html?action=form&showcase=125

Link To Directory
Top Searches - Trending Searches - New Articles - Top Articles - Trending Articles - Featured Articles - Top Members

Copyright 2020 Uberant.com
700,310 total articles and counting.