Stijlborstel als cadeau

Posted by brushly on March 8th, 2016

Heb je ook altijd zoveel moeite met het nadenken over een cadeautje? Een cadeautje voor je zus(je)? Tante? Moeder? Vriendin? Geloof ons, eenBrushly stijlborstel is voor elke vrouw met lang haar het perfecte cadeau.

Met een stijlborstel hoef je namelijk niet meer lastig te doen met het stijlen van je haar. Simpelweg je haar door de borstel halen en je bent klaar. Geen 30 minuten, maar 5 minuten is hoe snel je nu klaar bent met het stijlen van je haar.

Brushly is het merk als het aankomt op stijlborstels. En daarom kun je ook wat extra service van ons verwachten als premium verkoper van de brush stijltang. We pakken je stijlborstel namelijk in als dit een cadeautje is. En niet zomaar, we pakken hem persoonlijk in en voegen er een persoonlijke Brush Hair Straightener handleiding aan toe. Een beter cadeau kun je een vrouw niet geven.

In de maand januari en februari geven we er ook nog eens een setje gratis Invisibobble elastieken ter waarde van 5 euro. Met deze elastieken heb je nooit meer last van een vervelende, lelijke bobbel in je haren nadat je een elastiek hebt ingehad. En ook erg leuk om te weten, je kunt de elastieken als armbandje gebruiken, ze zijn namelijk erg fancy!

Kortom, zoek jij naar een leuk cadeautje? Geef dan een Brushly stijlborstel cadeau! Wij pakken hem voor je in zodat je nergens meer over hoeft na te denken.

Visit : http://www.brushly.nl/product/brushly/

Like it? Share it!


brushly

About the Author

brushly
Joined: January 9th, 2016
Articles Posted: 4

More by this author