Wat kenmerkt goede thin client manufacturerss?

Posted by igelclient on March 11th, 2016

Er zijn veel thin client manufacturers. Maar wat verwachten gebruikers van hen met betrekking van kwaliteit en toekomstbestendigheid? Dat hangt vooral af van de branchekennis van de thin client manufacturers. De kennis van relevante toekomstige technologieën is net zo bepalend als de vraag welke features klanten verwachten van het eindapparaat.

Een van de snelst groeiende thin client manufacturers

IGEL is een van de weinige gespecialiseerde thin client manufacturers van Linux en Windows thin clients, en is al meer dan twintig jaar met succes actief op deze markt. De geschiedenis van het bedrijf start in 1989 met de ontwikkeling en de verkoop van de eerste multivideo-grafische kaart voor Linux-omgevingen. In 1992 volgde de ontwikkeling en verkoop van terminals. Vijf jaar later wordt eindelijk de eerste moderne op Linux gebaseerde thin client ter wereld in productie genomen; later volgden Windows thin clients. Het bedrijf wordt door analisten beoordeeld als drijvende kracht in de markt en als één van de wereldwijd snelst groeiende thin client manufacturers

Eigen ontwikkeling van Linux en Windows thin clients

Het succes van IGEL is grotendeels gebaseerd op de interne ontwikkelingsafdeling in het Zuid-Duitse Augsburg. Hier ontwikkelen gekwalificeerde ingenieurs hoogwaardige en betaalbare Linux en Windows thin clients en zero client-oplossingen – op maat gemaakt voor de behoeften van de klant en de eisen van de markt. Zo zijn Windows thin clients met name geschikt voor native toegang tot Microsoft Remote Desktop Services (RDS) en voor de toepassing van het brede spectrum aan randapparatuur dat op de markt is voor Windows thin clients. De langetermijnrelaties met toonaangevende bedrijven op het gebied van Server Based Computing en virtualisatie zoals Microsoft, Citrix en VMware dragen daar in belangrijke mate aan bij.

Windows thin clients


Onconventionele ideeën en innovatieve concepten

Kenmerkend voor IGEL is het brede en veelzijdige productassortiment aan op Linux gebaseerde eindapparaten, Windows thin clients en zero clients en aanvullende oplossingen, zoals de migratie- en standaardisatiesoftware IGEL Universal Desktop Converter 2 (UDC2). Deze is zoals alle Universal Desktop hardware thin clients gebaseerd op dezelfde UD-firmware – multiprotocolfirmware die rechtstreekse toegang door gebruikers tot een groot aantal servergebaseerde omgevingen en toepassingen mogelijk maakt. Typisch voor IGEL is ook de oplossingsoverstijgende beheersoftware IGEL Universal Management Suite (UMS). Daarmee kunnen alle IGEL Linux en Windows thin clients betaalbaar en centraal worden beheerd en kan de complexiteit van de systeemomgeving tot een minimum worden beperkt.

Partners in meer dan 35 landen

Last but not least onderscheidt IGEL Technology zich van andere thin client manufacturers door een wereldwijd en betrouwbaar salesnetwerk met meer dan 950 ervaren en opgeleide salespartners. De dynamiek van partnersales, het eersteklas managementteam van het bedrijf en zijn visionaire en tegelijk solide thin en zero client-concepten garanderen een hoge en constante oplossingskwaliteit. Dat blijkt niet in de laatste plaats uit het succes in vrijwel alle branches, van banken en verzekeringen via handel, transport en logistiek tot gezondheidszorg, onderzoek en onderwijs.

Like it? Share it!


igelclient

About the Author

igelclient
Joined: April 22nd, 2015
Articles Posted: 76

More by this author