Kend en Zimbra Mailbox Migration Værktøj

Posted by Daniel Jones on November 11th, 2021

De fleste af jer er allerede klar over, at Zimbra e-mail-klient kan bruges i online- og offlinetilstand. De fleste mennesker fra hele verden bruger Zimbra Desktop til at få adgang til deres vigtige e-mails, mapper, kontakter og flere andre vigtige ting på ét sted. En anden væsentlig grund til, at de fleste brugere bruger Zimbra e-mail-klientapplikation, er på grund af det faktum, at det betragtes som en af ??de bedste browsergrænseflader. Nogle brugere finder det dog en skræmmende opgave at forstå og få adgang til Zimbra Desktop, og det er derfor, de leder efter en hurtig, men professionel løsning til at eksportere Zimbra Mailbox til PST-format ved at bruge Zimbra Converter. Denne blog diskuterer yderligere de manuelle trin til eksport af Zimbra Mailbox til PST og foreslår den bedste og avancerede løsning til at eksportere Zimbra postkasse til PST via et gratis Zimbra Mailbox Migration Tool.

Find ud af de manuelle trin til eksport af Zimbra-postkasse til PST-format

I dette afsnit har vi nævnt i detaljer de manuelle trin til eksport af Zimbra-postkasse til PST. Vi anbefaler stærkt, at du følger hvert trin omhyggeligt, da en fejl kan føre til tab af data og korruption. Vi anbefaler vores læsere at vælge et gratis Zimbra Mailbox Migration Tool, da det er en af ??de bedste måder at eksportere Zimbra Mailbox til PST.

? Åbn og kør Zimbra Desktop på dit operativsystem.
? Dobbeltklik nu på \'Preference\'-indstillingen fra \'Menu\'-knappen.
? Klik derefter på \"Importer og eksporter\".
? Højreklik på \"Avancerede indstillinger\", og vælg den Zimbra-postkasse, som du skal eksportere til PST.
? Dobbeltklik på knappen \'Eksporter\'.
? Klik på knappen \'Gem fil\'.
? Tryk på \"OK\".

Når du har implementeret de ovennævnte trin, kan du eksportere Zimbra Mailbox til PST ved at bruge den manuelle metode. Vi advarer kraftigt vores læsere og foreslår dem at undgå at implementere ovenstående trin, da det er for risikabelt og en lang proces, der ikke garanterer en fuldstændig succesfuld proces.

Zimbra Converter: Kend et gratis Zimbra Mailbox-migreringsværktøj til direkte eksport af Zimbra til PST

Hvis du leder efter en direkte metode til at eksportere Zimbra til PST, så foreslår mange tekniske eksperter at vælge en pålidelig Zimbra Converter, der sikrer 100 % succesfulde resultater. Brug et gratis Zimbra Mailbox Migration Tool, da det er udstyret med en række avancerede funktioner, der gør det muligt for brugerne at eksportere Zimbra Mailbox til PST direkte. Værktøjet er kraftfuldt og har en brugervenlig grænseflade, der kan bruges selv af en ikke-teknisk person. Brugerne kan bruge denne robuste software til at eksportere Zimbra-postkasse til 14 forskellige filformater, herunder Office 365, Exchange Server, Gmail, PST, NSF, PDF, MSG, VCF, ICS, MBOX, EML, og osv. Brugerne kan eksportere hele Zimbra Mailbox inklusive kalendere, kontakter, mapper, noter, opgaver, undermapper osv.

En liste over kraftfulde funktioner i gratis Zimbra Mailbox Migration Tool:

? Batchkonvertering: Ved at bruge det gratis Zimbra Mailbox-migreringsværktøj kan en bruger gøre konverteringsprocessen hurtigere, da brugerne kan vælge bulk Zimbra Mailbox-emner på én gang og spare deres tid.
? Selektiv konvertering: Brug den avancerede software til kun at eksportere selektive Zimbra Mailbox-emner til PST og spar din tid betydeligt.
? Gratis tekniske supporttjenester: Få gratis tekniske tjenester uden at betale ekstra gebyrer, hvis du støder på problemer, mens du eksporterer data fra Zimbra til PST.

Resumé

Denne blog nævner de manuelle trin til at eksportere Zimbra Mailbox til PST og anbefaler et gratis Zimbra Mailbox Migration Tool, der sikrer 100 % positive resultater. Læs bloggen for at bestemme, hvilken metode der er mere passende til at eksportere Zimbra Mailbox til PST.

Læs Mere: https://www.kdetools.com/blog/zimbra-mails-converter.html

Like it? Share it!


Daniel Jones

About the Author

Daniel Jones
Joined: April 17th, 2019
Articles Posted: 114

More by this author