Sådan migreres Zimbra til Office 365

Posted by Daniel Jones on November 12th, 2021

Zimbra er en meget brugt desktop- og e-mail-server, der bruges af brugere til at overvåge og håndtere deres postkasseemner. Nogle brugere leder dog efter en sikker metode til at udføre sikker Zimbra til Office 365-migrering. Office 365 er gennemførligt, tilgængeligt og sikkert at administrere postkasseelementer, og det er derfor, brugere foretrækker at migrere fra Zimbra til Office 365-konto. Denne blog gennemgår en detaljeret proces til at udføre migreringen af ??Zimbra til Office 365 sikkert, og hvad en bruger skal gøre, før Zimbra migreres til Office 365. Læs bloggen for at finde en sikker metode til at udføre Zimbra til Office 365 Migration.

Kend de hurtige forhåndstrin til at udføre Zimbra til Office 365-migrering:

I dette afsnit har vi gennemgået de forudgående trin til at udføre Zimbra til Office 365-migrering, så en bruger ikke står over for noget problem, og det er en ganske glat oplevelse for dem:

? I præmigreringsprocessen skal brugeren generere en administratorkonto på både Office 365 og Zimbra.
? En bruger skal oprette en Office 365-konto via \'Office 365 Exchange Admin Center\'. Hvis en bruger skal oprette flere Office 365-kontoer, foreslår vi, at du bruger \"Imitatorer\", da det vil gøre processen lettere.
? De fleste af brugerne er allerede klar over, at Zimbra-postkasseartikler gemmer kalendere, kontakter, e-mails, dokumentmappe osv. og gemmes som \'TGZ\' i \'Arkiv\'. Brugerne kan ikke migrere TGZ-emnerne til Office 365 direkte, da processen kan udføres via tredjepartsværktøjet.
? Brugerne kan udføre Zimbra til Office 365-migrering via \'IMAP\' og sikre sig, at IMAP-portene er kortlagt sikkert og korrekt for at udføre migreringsprocessen med succes. Brugerne skal generere connectors, der kortlægger kilden korrekt og skal knytte virksomheds-id\'er til deres respektive postkasseelementer.
? Brugeren skal implementere de korrekte globale indstillinger og opdatere indstillingen om nødvendigt. Brugerne skal muligvis ændre SMTP-headere, og det vil blive omdirigeret til Office 365-postkassen, når Zimbra til Office 365-migreringen er fuldført.

Oplev en sikker og professionel løsning til Zimbra til Office 365-migrering

Mange brugere er ikke klar over en professionel løsning, der vil gøre det lettere for brugerne at nyde en jævn oplevelse, mens de udfører Zimbra til Office 365-migrering. En bruger bør vælge et pålideligt tredjepartsværktøj som KDETools Zimbra til Office 365 Migrationsværktøj. Dette kraftfulde værktøj har en enkel grænseflade udstyret med en bred vifte af avancerede funktioner, der sikrer en succesfuld Zimbra til Office 365-migreringsproces.

Hvis en bruger ikke har en teknisk baggrund, vil de heller ikke stå over for noget problem, da de skal implementere et par nemme trin. Værktøjet giver brugerne mulighed for at migrere Zimbra-postkassen til 12 plus filformater. Nedenfor nævner vi de nemme trin, så en bruger kan gennemgå softwaren og dens kraftfulde funktioner.

? Start og start KDETools Zimbra til Office 365 Migration Tool på din computer.
? Højreklik på fanen \'Åbn\'.
? Flyt enten på fanerne \'Enkelt postkasse\' eller \'Flere postkasse\'.
? Vælg indstillingen \'Zimbra TGZ-fil\', som du ønsker at migrere til Office 365.
? Tjek forhåndsvisningen af ??e-mail-elementer, før du starter migreringsprocessen.
? Dobbeltklik på fanen \'Office 365\'.
? Sørg nu for, at du udfylder de korrekte oplysninger om din respektive Office 365-konto, såsom brugernavn og adgangskode.
? Gå til fanen \"Eksporter nu\".
? Klik på \'OK\'.

Det verificerede migreringsværktøj giver brugerne mulighed for at udføre batchmigrering via funktionen \'Batchmigrering\', der forkorter migreringsprocessen og afslutter den tidligt. Værktøjet har også funktionen \"Selective Item\", der gør det muligt for brugerne at migrere Zimbra til Office 365 sikkert og udvalgte elementer for at gøre det hurtigere og mere sikkert. Ovennævnte trin kan udføres af enhver bruger, da det er ret simpelt og vil fuldføre Zimbra til Office 365-migreringsprocessen hurtigere og sikrere i modsætning til andre værktøjer.

Resumé

Denne blog gennemgår en sikker metode til hurtigt at udføre Zimbra til Office 365-migrering, og vi har også diskuteret de forudgående trin for Zimbra til Office 365-migrering for at gøre det til en problemfri proces for vores læsere.

Læs Mere: https://www.kdetools.com/blog/migrate-zimbra-to-office-365-directly.html

Like it? Share it!


Daniel Jones

About the Author

Daniel Jones
Joined: April 17th, 2019
Articles Posted: 113

More by this author