Slik utfører du Zimbra Desktop Migration

Posted by Daniel Jones on November 16th, 2021

Zimbra er en populær e-postklientapplikasjon som er mye brukt av folk over hele verden for å administrere brukerkontoen sin og lagre filer på ett sted. Brukeren kan håndtere hele postkasseelementene, inkludert mapper, kontakter, kalendere, notater, oppgaver osv. Uansett hvor mange nyttige funksjoner den inneholder, støter brukerne på et problem mens de synkroniserer filene. I denne bloggen vil vi veilede deg om hvordan du migrerer Zimbra-filer til Outlook. Brukeren kan enkelt utføre Zimbra Desktop Migration ved å bruke et pålitelig verktøy.

For å migrere Zimbra TGZ-filer til Outlook-filformat, må brukeren først trekke ut TGZ-data fra Zimbra. Etter å ha pakket ut TGZ-filene, bør brukeren importere Zimbra-filene til Outlook ved å bruke en pålitelig Zimbra til Outlook-konvertering.

Bruk KDETools Zimbra til Outlook Converter for å utføre Zimbra Desktop Migration

Det anbefales å velge KDETools Zimbra til Outlook-konvertering for å migrere Zimbra-filer til Outlook-format. Verktøyet har et bredt spekter av funksjoner som gjør hele migreringen av filer raskere og sikrere. Verktøyet støtter «Batch Conversion»-funksjonen som lar brukeren velge flere Zimbra-filer på en gang. Brukeren kan migrere Zimbra-filer til forskjellige filtyper som PST, MBOX, EML, EMLX, MSG, HTML, vCal, vCard, PDF og etc. Brukeren kan bruke \'Message Filtration\'-funksjonen som lar brukeren velge filer mellom to datoer. Brukeren kan også bruke «Forhåndsvisning»-funksjonen og se alle filene før migreringsprosessen starter.

Migrer Zimbra TGZ-filer til Outlook ved å bruke KDETools Zimbra til Outlook Converter

? Last ned, installer og kjør KDETools Zimbra til Exchange Converter på datamaskinen din.
? Klikk på \"Preference\"-fanen fra menyknappen.
? Klikk på \"Åpne\"-fanen.
? Velg Zimbra TGZ-filene du ønsker å migrere.
? Fra de tilgjengelige alternativene som vises på skjermen, velg filformatet du vil migrere.
? Lagre nå .tgz-filen på det valgte stedet.
? Klikk på \'Lagre fil\'-knappen.
? Klikk på \"OK\"-fanen.

De fleste brukere gjør den vanlige feilen å bruke den manuelle metoden for å migrere Zimbra-filer til Outlook. Det anbefales å velge et pålitelig og profesjonelt automatisert verktøy for å migrere Zimbra-filer til Outlook-filformat. Bruk av avansert programvare sikrer sikkerhet og migrering av filer uten å miste data.

Lese Mer: https://www.kdetools.com/blog/zimbra-mails-converter.html

%MCEPASTEBIN%

Like it? Share it!


Daniel Jones

About the Author

Daniel Jones
Joined: April 17th, 2019
Articles Posted: 119

More by this author