3 Nacina da ustedite pri svakoj kupovini

Posted by John Smith on May 3rd, 2016

Svi vrlo dobro znamo kako je tesko izaci na kraj sa beskrajnim troskovima i izdacima ziveci u Srbiji.

Dobijete platu,a racuni za struju, vodu i porezi su vec tu. Kupite hranu i ostale potrepstine potrebne za kucu i sta vam ostaje?

Upravo tako,vrlo malo.Nema mesta uzivanju poput nekog izleta,romanticne vecere ili mozda neke relaks masaze koja bi vas oporavila od dugog rada.

Upravo u ovoj situaciji su vam potrebna ova 3 saveta!

1. Kupujte u velikim kolicinama

- Jedno od osnovnih pravila za veliku ustedu jeste velika kupovina!

Zasto kupiti npr. 4 baterije i platiti ih 200 dinara, kada mozete kupiti 20 komada i platiti 500-600 dinara?

U kratkom roku cete osetiti veci minus,sto je logicno, ali na duge staze ste ustedeli 400 dinara.

Ako ovu strategiju koristite za sve stvari koje kupujete, nakon investicije u njih cete osetiti kako vam se povecava tzv. Cash Flow ili novac u opticaju.

2. Kupujte Genericne Proizvode

- Genericni proizvodi ili marke trgovca poput Maxija,Idee i ostalih vam mogu ustedeti veliku kolicinu novca nego kada kupujete markirane proizvode.

Ovo se posebno odnosi na kozmetiku jer prema informacijama koje kruze po internetu, potrosaci mogu da ustede i do 85% kupujuci ove proizvode!

Razlog je u imenu i brendu proizvoda koji placate.Sto se tice standarda i bezbednosti jeftinijih kozmetickih proizvoda, oni nisu nista losiji od markiranih jer svi kozmeticki proizvodi moraju ispunjavati iste uslove kao i markirani!

3. Popusti

- Popusti su glavna tacka ustede!

Znajuci svakodnevnicu nasih ljudi kao i njihove potrebe, mnogi preduzetnici i firme su napravile odlicne web stranice kako bi svako imao korist od njih.

Ove stranice se odnose na popuste, kupone i ostale akcije koje vam mogu pomoci da ustedite veliku kolicinu novca i priustite sebi uzivanje po nizim cenama.

Jedna vrsta ovih stranica se posebno izdize i odudara od svih, a to su stranice koje grupisu sve popuste na jednom mestu. Na ovakvim stranicama se nalaze svi popusti vezani za restorane,zdravlje,fitness,teretane,masaze,proizvode i mnoge usluge.

Jedna od dobrih kategorija su takodje popusti na putovanja koja vam omogucavaju da putujete npr. u Budimpestu, sa smestajem i prevozom vec od 15 EUR!

Like it? Share it!


John Smith

About the Author

John Smith
Joined: December 24th, 2015
Articles Posted: 49

More by this author