Importeer Zimbra naar PST via Zimbra Converter

Posted by Daniel Jones on February 19th, 2022

Zimbra is beschikbaar op Mac OS, Windows en nog veel meer en is een populaire desktop-gebaseerde e-mailtoepassing die door de gebruikers wordt gebruikt om contacten, agenda, mappen, e-mails en dergelijke te synchroniseren. Veel gebruikers gebruiken Zimbra, maar de meeste vanwege verschillende redenen zoeken naar manieren om Zimbra naar PST te importeren met Zimbra Converter. Deze blog deelt een veilige maar korte manier om Zimbra rechtstreeks naar PST te importeren.

Gebruik Zimbra Converter om Zimbra rechtstreeks naar PST te importeren


Zimbra Converter is een professionele oplossing voor het importeren van Zimbra-mailbox naar PST en 15 plus bestandsindelingen zoals NSF, Gmail, EML, EMLX, HTML, PDF, vCard, vCal, O 365, Exchange Server en etc. Het gebruik van een professionele Zimbra Converter is de beste methode om Zimbra naar PST-bestandsindeling te importeren, omdat het zorgt voor een succesvolle conversie van gegevens zonder zelfs maar een enkel item te verliezen. Veel experts adviseren de gebruikers om te kiezen voor een geautomatiseerde tool in plaats van de handmatige methode, omdat dit een veilige en betrouwbare manier is om de conversie van gegevens uit te voeren.


We raden gebruikers aan om te kiezen voor KDETools Zimbra Converter om Zimbra naar PST te importeren. Het gebruik van de krachtige wizard in plaats van de handmatige methode is een veiligere manier, aangezien u niet het risico loopt uw ??gehele mailbox te beschadigen. Er zijn zoveel geavanceerde functies die gebruikers helpen om Zimbra snel en in korte tijd naar PST te importeren. Gebruik de tool om \'selectieve conversie\' van gegevens uit te voeren, aangezien de gebruikers de geselecteerde items kunnen importeren en niet de volledige mailbox-items.


Leer de snelle stappen om Zimbra rechtstreeks naar PST te importeren via KDETools Zimbra Converter

? Voer KDETools Zimbra Converter uit op het systeem.
? Druk op de optie \'Voorkeur\'.
? Klik met de rechtermuisknop op het tabblad \'Openen\'.
? Druk op de opties ‘Enkele mailbox’ of ‘Meerdere mailboxen’.
? Kies nu de Zimbra-mappen die je wilt importeren.
? Blader door de Zimbra TGZ-mappen op de geselecteerde locatie.
? Klik met de rechtermuisknop op ‘OK’.

Door de bovenstaande stappen te volgen, kunnen de gebruikers Zimbra gemakkelijk veilig naar PST importeren. Zorg ervoor dat u kiest voor de software en niet voor de handmatige methode om de Zimbra-mailbox naar PST-bestandsindeling te importeren. Het gebruik van een geautomatiseerde tool zorgt voor 100% conversie van data en de gebruikers kunnen data snel en veilig importeren.

Overzicht

In deze blog hebben we een directe maar veilige optie genoemd om Zimbra naar PST te importeren zonder de gegevens te verliezen. Zorg ervoor dat u geen fout maakt door de handmatige methode te gebruiken en kies voor Zimbra Converter om Zimbra naar PST-bestandsindeling te importeren.

Lezen Meer: https://www.kdetools.com/zimbra/

Like it? Share it!


Daniel Jones

About the Author

Daniel Jones
Joined: April 17th, 2019
Articles Posted: 119

More by this author