Verplaatsen naar exporteren Zimbra Mailbox naar Outlook

Posted by Daniel Jones on May 10th, 2022

Zimbra is een populaire desktop-gebaseerde e-mailclienttoepassing die meerdere functies biedt aan zijn gebruikers. Het ondersteunt zonder enige belemmering meerdere gebruikersaccounts op één plek. Een gebruiker kan zijn volledige mailbox-items veilig afhandelen, maar gebruikers schakelen over naar Outlook omdat Zimbra de gegevens langzaam synchroniseert en deze desktopgebaseerde e-mailclienttoepassing traag reageert in tegenstelling tot Outlook. In deze blog zullen we u begeleiden bij het exporteren Zimbra-mailbox naar Outlook door de handmatige methode en geautomatiseerde tool te implementeren.

Knowhow om Zimbra Mailbox naar Outlook te exporteren

Als je op zoek bent naar manieren om Zimbra Mailbox naar Outlook te exporteren, ga dan verder met het lezen van deze sectie, aangezien we de handmatige stappen in deze sectie hebben besproken. Als een gebruiker Zimbra-bestanden naar Outlook-indeling wil overbrengen, moet hij TGZ-bestanden uit Zimbra-bestanden verwijderen.

Hoe Zimbra Mailbox naar Outlook te exporteren via de handmatige methode

? Ga naar je Zimbra Desktop op je systeem.
? Klik vervolgens op het tabblad \'Voorkeuren\' in de \'Menubalk\'.
? Druk op het tabblad \'Importeren en exporteren\'.
? Ga nu naar het tabblad \'Geavanceerde instellingen\' en selecteer de bestanden die u wilt exporteren.
? Klik vervolgens op het tabblad ‘Exporteren’.
? U krijgt een pop-upbericht op uw scherm waarin u wordt gevraagd de TGZ-bestanden op te slaan.
? Druk op het tabblad ‘Bestand opslaan’.
? Klik op ‘OK’.
? Klik nu met de rechtermuisknop op het TGZ-bestand.
? Ga naar het tabblad ‘Uitpakken’.

Zodra een gebruiker Zimbra-bestanden uitpakt, moeten ze de Zimbra Mailbox-items naar Outlook-indeling exporteren en we raden u aan te kiezen voor Zimbra naar Outlook PST Converter. Vermijd het gebruik van de handmatige techniek, aangezien u niet zeker kunt zijn van de volledige conversie van gegevens en u uw volledige mailbox-items zou kunnen verliezen. Het is raadzaam dat u op zoek gaat naar een betrouwbare tool van derden om Zimbra-bestanden naar Outlook-indeling te exporteren.

Kies KDETools Zimbra naar Outlook Converter om Zimbra Mailbox naar PST-formaat te exporteren

Als u op zoek bent naar een veilige oplossing om TGZ-bestanden naar PST-indeling te exporteren, raden we u aan te kiezen voor KDETools Zimbra naar Outlook-indeling. Het biedt zoveel krachtige functies en zorgt voor 100% resultaat. De gebruiker kan er zeker van zijn dat hun bestanden niet beschadigd en corrupt raken. Een van de belangrijkste kenmerken van de tool is de functie \'Batchconversie\' waarmee de gebruiker Zimbra-bestanden in bulk kan selecteren zonder de veiligheid van de gegevens in gevaar te brengen. Een ander opvallend kenmerk is de optie \'Message Filtering\' die de gebruiker autoriseert om de bestanden tussen twee datums te kiezen en op deze manier kunnen ze tijd besparen en de conversie van gegevens vereenvoudigen.

U kunt hier gratis software downloaden: https://www.kdetools.com/dl/demo-kdetools-zimbra2outlook.exe

Like it? Share it!


Daniel Jones

About the Author

Daniel Jones
Joined: April 17th, 2019
Articles Posted: 113

More by this author