Verschillende manieren om te converteren Zimbra naar Office 365

Posted by Daniel Jones on May 12th, 2022

Zimbra wordt door veel gebruikers van over de hele wereld gebruikt om hun e-mails te beheren en belangrijke gegevens op te slaan. Sommige gebruikers vinden het echter een uitdagende taak om de Zimbra-desktop te gebruiken, omdat ze het moeilijk vinden om te gebruiken. Deze blog bevat de details over het converteren van Zimbra naar Office 365-account met behulp van een tool van derden en de handmatige manier. Maak niet de veelvoorkomende en de grootste fouten bij het gebruik van de handmatige methode om gegevens van Zimbra naar Office 365 te converteren.

De handmatige methode om Zimbra naar Office 365 te converteren

Zoals de meesten van jullie al weten, is er geen handmatige manier om Zimbra naar Office 365-account te converteren. Het gebruik van de handmatige manier is niet mogelijk om de conversie van Zimbra naar Office 365 uit te voeren, dus de gebruikers moeten de tool van derden gebruiken om een ??succesvolle conversie van gegevens uit te voeren. Zorg ervoor dat je een professionele en betrouwbare tool selecteert om Zimbra veilig naar een Office 365-account te converteren zonder grote risico\'s te nemen.

Een veilige manier om Zimbra naar Office 365 te converteren: KDETools Zimbra naar Office 365 Converter

Zoals u weet, kunnen gebruikers de handmatige manier om Zimbra naar Office 365-account te converteren niet implementeren. We raden onze lezers aan om de tool van derden te gebruiken om de conversie van gegevens van Zimbra naar Office 365 uit te voeren en KDETools Zimbra naar Office 365 Converter voor te stellen, omdat het veel geavanceerde functies en een eenvoudige GUI heeft om het de gebruikers gemakkelijk te maken om de conversie van gegevens. De tool heeft de Batch Conversion-optie waarmee gebruikers bulk Zimbra-items kunnen selecteren en de Selective Item-functie waarmee selectieve conversie van gegevens van Zimbra naar Office 365 kan worden uitgevoerd.

Stappen om Zimbra naar Office 365 te converteren via KDETools Zimbra naar Office 365 Converter

? Start KDETools Zimbra naar Office 365 Converter op uw computer.
? Druk op het tabblad \'Voorkeur\'.
? Dubbelklik op het tabblad \'Openen\'.
? Klik op de Zimbra-items die je wilt converteren.
? Dubbelklik op de knop ‘Office 365’ uit de beschikbare opties en vul de nodige gegevens in.
? Klik op het tabblad \'Bestand opslaan\'.
? Druk op de knop ‘OK’.

Samenvatting

In deze blog hebben we een betrouwbare oplossing besproken om Zimbra direct en snel om te zetten naar een Office 365-account. Er wordt voorgesteld om de juiste beslissing te nemen en de handmatige aanpak te vermijden, aangezien dit niet de juiste manier is om de gegevensconversie van Zimbra naar Office 365 uit te voeren.

Download gratis demoversie: https://www.kdetools.com/dl/demo-kdetools-zimbra2outlook.exe

Like it? Share it!


Daniel Jones

About the Author

Daniel Jones
Joined: April 17th, 2019
Articles Posted: 97

More by this author