Eenvoudige manier om Exporteren Zimbra naar PST

Posted by Daniel Jones on June 18th, 2022

Zimbra is een e-mailclienttoepassing die wordt beheerd door mensen van over de hele wereld om e-mails veilig op één plek op te slaan. De gebruiker die de Zimbra-e-mailclienttoepassing gebruikt, kan Zimbra-bestandsitems verwerken, zoals notities, mappen, submappen, agenda's, contacten, taken, enz. Als u moe bent van het zoeken op internet over het exporteren van Zimbra-bestanden naar PST-indeling, maak je geen zorgen, want we hebben de stappen genoemd om te converteren via Zimbra TGZ Converter. In deze blog laten we je zien hoe je Zimbra Converter kunt gebruiken om Zimbra-bestanden veilig naar PST-formaat te exporteren.

Zimbra-bestanden exporteren naar PST-indeling met behulp van KDETools Zimbra naar Outlook-converter

KDETools Zimbra naar PST-converter kan eenvoudig Zimbra-bestanden exporteren naar PST-bestandsindeling zonder ook maar een enkel stukje gegevens te verliezen. De geavanceerde tool heeft krachtige algoritmen waarmee de gebruiker Zimbra-bestanden veilig naar PST-formaat kan exporteren zonder de gegevens te verliezen. Met behulp van de Zimbra TGZ Converter kan de gebruiker Zimbra-bestanden eenvoudig migreren naar verschillende bestandsindelingen zoals HTML, EMLX, NSF, MBOX, EML, MSG, PST, PDF, enz.

Gebruik een professionele en betrouwbare Zimbra-converter om Zimbra-bestanden veilig naar PST-formaat te exporteren, omdat het 100% succesvolle conversie van gegevens garandeert. Door de software te gebruiken, kan de gebruiker de bestanden kiezen die ze willen extraheren in plaats van de volledige gegevens. Deze tool ondersteunt ook de 'Batch-conversie' waarmee de gebruiker ongehinderd meerdere Zimbra-bestanden onderweg kan selecteren.

Exporteer Zimbra-bestanden naar PST-bestandsindeling met behulp van KDETools Zimbra naar Outlook Converter

● Voer Zimbra naar Outlook Converter uit op het systeem.
● Ga nu vanuit de Menu-knop naar de knop 'Voorkeur'.
● Klik vervolgens op het tabblad 'Openen'.
● Ga naar de knoppen ‘Enkele mailbox’ of ‘Meerdere mailboxen’.
● Kies nu voor de Zimbra TGZ-bestanden die je moet migreren.
● Kies het bestandstype dat u wilt migreren uit de beschikbare opties op het scherm.
● Sla nu de Zimbra-bestanden op de gewenste locatie op uw systeem op.
● Ga vervolgens naar het tabblad 'Bestand opslaan'.
● Klik op de knop ‘OK’.

De hierboven genoemde zijn de stappen voor het exporteren van Zimbra-bestanden naar PST-bestandsindeling met behulp van KDETools Zimbra naar Outlook Converter. Zorg ervoor dat u niet de fout maakt om de handmatige aanpak te gebruiken om Zimbra-bestanden naar PST-indeling te exporteren. We raden je ten zeerste aan om een ​​betrouwbare en professionele geautomatiseerde tool te kiezen om Zimbra-bestanden veilig naar PST-formaat te exporteren. Door professionele software te gebruiken, kan de gebruiker Zimbra-bestanden zonder enige belemmering naar elk bestandsformaat exporteren.

Overzicht

Het wordt niet aangeraden om de handmatige aanpak te gebruiken om Zimbra-bestanden naar PST-indeling te exporteren, omdat dit veel tijd kan kosten en te riskant is. We raden ten zeerste aan te kiezen voor een tool van derden om Zimbra-bestanden veilig naar PST-indeling te exporteren in plaats van de handmatige methode.

Download gratis demoversie: https://www.kdetools.com/dl/demo-kdetools-zimbra2outlook.exe

Like it? Share it!


Daniel Jones

About the Author

Daniel Jones
Joined: April 17th, 2019
Articles Posted: 119

More by this author