Cellulite

Posted by mikaylamore on July 15th, 2022

Hvor kommer det fra, og hvordan slipper man af med det!

Cellulite er en tilstand, der påvirker hudens udseende. Det er også kendt som appelsinskal eller hytteosthud og ses oftest på maven, balderne og benene. chlorodehydromethyltestosteron


Cellulite er fuldstændig harmløst, men giver problemer på grund af de psykologiske bivirkninger af, hvordan man kan have det med deres udseende. Både raske og overvægtige kan få cellulite. Det er her, fedt skubber op gennem bindevævet lige under huden, hvilket giver kroppen et klumpet eller fordybende udseende. Cellulite optræder typisk for første gang kort efter puberteten hos kvinder, da østrogen ser ud til at spille en rolle i forekomsten af ​​cellulite. Mænd får for det meste ikke cellulite på grund af androgenhormonerne og forskellene i fedtcelle- og hudstruktur mellem kønnene.


Der er behandlinger til rådighed for cellulite; dog er gyldigheden af ​​mange af disse behandlinger tvivlsom. Nedenfor er et par behandlingsmuligheder sammen med de typiske resultater, der ses.


Fedtsugning anbefales ikke til behandling af cellulite, selvom det markedsføres som en levedygtig mulighed for at reducere cellulite. I virkeligheden kan fedtsugning gøre forekomsten af ​​cellulite værre.

Kost og motion kan reducere fedt og tone muskler, som kan hjælpe med at reducere forekomsten af ​​cellulite. Jo glattere, slankere og strammere kroppen er, jo bedre vil den se ud.

Kosttilskud som sojalecithin, kæmpenatlysolie, ginkgo biloba, vindruekernebioflavinoider, sødkløver, blæretangekstrakt og fiskeolie markedsføres enten separat eller i kombinationsprodukter som cellulitebehandling. Disse kosttilskud hævder at booste stofskiftet, bekæmpe cellulær skade og forbedre cirkulationen. Der er intet bevis for, at det er gavnligt at tage disse eller andre lignende kosttilskud til at bekæmpe cellulite.

Aktuelle cremer indeholdende methylzanthiner såsom koffein, aminophyllin og theophyllin markedsføres som cellulitecremer. Disse cremer indeholder forbindelser, der kan hjælpe med at nedbryde fedt, men cremerne er ikke succesfulde, fordi de ikke er i stand til at levere de koncentrationer, der kræves for at se resultater.

Mekanisk massage såsom det FDA godkendte Endemologie massageværktøj til behandling af cellulite. Typisk koster sessioner mellem og dollars hver, og der kræves 10 til 20 sessioner for at se resultater, hvorefter der kræves 1 eller 2 vedligeholdelsessessioner om måneden for at holde resultaterne.

Kollagenase er et enzym, der findes i kroppen, og som nedbryder kollagen. Kollagen er en komponent af bindevæv, som er involveret i forekomsten af ​​cellulite. Ny forskning har vist, at injektion af kollagenase direkte i områder med cellulite kan forbedre udseendet. Langtidsundersøgelser er dog ikke blevet udført.


Der er mange andre behandlinger tilgængelige, som måske eller måske ikke virker. Man bør forske i disse behandlinger, før man beslutter sig for hvilken, hvis nogen, de gerne vil prøve.

Like it? Share it!


mikaylamore

About the Author

mikaylamore
Joined: July 5th, 2022
Articles Posted: 22

More by this author