Hoe Zimbra exporteren naar Office 365

Posted by Daniel Jones on July 16th, 2022

Ben je op zoek naar een snelle en veilige oplossing voor het exporteren van Zimbra naar Office 365? Als je antwoord ja is, ga dan verder met het lezen van de blog, aangezien we de handmatige stappen hebben aangehaald voor het exporteren van Zimbra-bestanden naar Office 365 en ook professionele software hebben aanbevolen die 100% succesvolle resultaten garandeert. De meeste gebruikers exporteren Zimbra naar Office 365 en we hebben ook een paar veelvoorkomende redenen genoemd in de blog.

Stappen voor het exporteren van Zimbra in Office 365 met behulp van de 'Wizard importeren en exporteren'-methode

● Installeer Outlook op uw computer.
● Druk op de optie ‘Bestand’.
● Klik met de rechtermuisknop op het tabblad 'Importeren en exporteren'.
● Druk op de knop ‘Exporteren naar een bestand’.
● Klik nu op het tabblad ‘Office 365-bestand’.
● Druk op het selectievakje met de knop 'Submappen opnemen'.
● Druk op het tabblad ‘Voltooien’.

Door de bovenstaande handmatige stappen te volgen, kunnen gebruikers Zimbra-bestanden exporteren naar Office 365. Het is belangrijk om te voorkomen dat u een verkeerde stap overslaat of uitvoert, aangezien elke fout gegevensverlies en corruptie kan veroorzaken. De handmatige methode kan niet meer dan 2 GB Zimbra-bestanden exporteren in Office 365, dus we raden onze lezers aan om voor een betrouwbare en professionele Zimbra naar Office 365 Converter te gaan om Zimbra-bestanden naar Office 365 te exporteren.

3 veelvoorkomende redenen waarom een ​​gebruiker Zimbra-bestanden naar Office 365 exporteert

● De gebruikers hebben toegang tot met een wachtwoord beveiligde, corrupte en beschadigde bestanden in Office 365.
● De meeste gebruikers willen voorkomen dat ze met Zimbra-bestanden worden geconfronteerd, dus schakelen ze over naar Office 365.
● De gebruikers willen een veilig medium gebruiken om hun items op te slaan, zodat ze overstappen naar Office 365.

KDETOOLS Zimbra naar Office 365 Converter: een directe methode om Zimbra-bestanden te exporteren in Office 365

KDETools Zimbra naar Office 365-converter is een directe methode voor het exporteren van Zimbra-bestanden naar Office 365 zonder uw gegevens te verwijderen en in slechts een paar stappen. De tool heeft een gebruiksvriendelijke interface en bevat uitgebreide en professionele functies die de gebruikers helpen om Zimbra-mailboxitems in Office 365 te exporteren. De software heeft verschillende krachtige functies, zoals de 'Batch-conversie'-optie waarmee de gebruikers verschillende Zimbra-bestanden kunnen selecteren in een keer. De geavanceerde tool kan corrupte, versleutelde, met een wachtwoord beveiligde en verwijderde bestanden exporteren.


Overzicht

Deze blog bevat een gedetailleerde handleiding over het importeren van Zimbra-bestanden naar Office 365, dus lees de blog en ontdek een betrouwbare methode die 100% positieve resultaten garandeert. We hebben ook de handmatige stappen genoemd om ervoor te zorgen dat je voor een veilige optie kiest.

Download gratis demoversie: https://www.kdetools.com/dl/demo-kdetools-zimbra2outlook.exe

Like it? Share it!


Daniel Jones

About the Author

Daniel Jones
Joined: April 17th, 2019
Articles Posted: 119

More by this author