Hoe migreren Zimbra naar PST

Posted by Daniel Jones on July 28th, 2022

De meeste gebruikers van over de hele wereld gebruiken Zimbra om hun e-mails, agenda's, mappen, contacten, submappen, taken, enz. te verzenden en op te slaan. Niet alle gebruikers kunnen de interface en functies van Zimbra echter begrijpen omdat ze het een uitdagende taak vinden om ermee om te gaan, zodat ze manieren zoeken om Zimbra naar PST te migreren. In deze blog wordt een snelle en veilige methode besproken om het migratieproces in een mum van tijd te implementeren.

Migreer Zimbra naar PST-formaat via de handmatige methode:

● Open de Zimbra-applicatie op je computer.
● Dubbelklik op de knop 'Voorkeur'.
● Druk op de optie 'Exporteren of Importeren'.
● Dubbelklik op de optie 'Geavanceerde instellingen'.
● Druk op het tabblad 'Uitpakken'.
● Dubbelklik op de optie 'Bestand opslaan'.
● Klik met de rechtermuisknop op het tabblad 'OK'.

De bovengenoemde zijn de gecompliceerde stappen waarmee gebruikers Zimbra handmatig naar het PST-type kunnen migreren. Veel experts raden de handmatige methode niet aan, omdat ze het een vervelende en gecompliceerde taak vinden, omdat het de kans vergroot dat de volledige gegevens worden beschadigd en uw mailbox-items worden verwijderd. We raden onze gebruikers aan om Zimbra naar Outlook Converter te gebruiken en hun hele Zimbra-mailbox veilig naar het PST-bestandstype te migreren.

KDETools Zimbra naar Outlook Converter: een gemakkelijke en veilige methode om Zimbra naar PST-formaat te migreren

KDETools Zimbra naar Outlook Converter is een professionele tool met veel geavanceerde functies en een eenvoudige interface om Zimbra-items in een mum van tijd naar Outlook PST-formaat te migreren. Elke gebruiker kan de software gebruiken om Zimbra-mailboxitems naar PST te migreren zonder enige moeite. De software heeft een breed scala aan krachtige, geavanceerde en efficiënte functies die het voor de gebruikers een eenvoudige en probleemloze taak maken om het Zimbra-bestand rechtstreeks naar het PST-bestandsformaat te migreren. Met de krachtige migrator kunnen gebruikers Zimbra migreren naar PST, MBOX, Gmail, MSG, EML, NSF, HTML, ICS, Office 365, Exchange Server, VCF, EMLX, PDF en etc. De geavanceerde Zimbra naar Outlook Converter faciliteert de gebruiker om de Zimbra-mailboxitems op de gewenste locatie op hun systeem op te slaan.

Overzicht

In deze blog hebben we de handmatige methode besproken om Zimbra naar PST-bestandsindeling te migreren en alle stappen in detail besproken. We hebben een geavanceerde tool voorgesteld om Zimbra veilig en snel naar PST te migreren zonder de gegevens te verwijderen en te beschadigen.


Download gratis demoversie: https://www.kdetools.com/dl/demo-kdetools-zimbra2outlook.exe

Like it? Share it!


Daniel Jones

About the Author

Daniel Jones
Joined: April 17th, 2019
Articles Posted: 119

More by this author